Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Рада Національного конгресу місцевого самоврядування України прийняла звернення до всіх жителів країни

Створено: 2014-01-22 16:27:43Оновлено:

Рада Національного конгресу місцевого самоврядування України 22 січня на розширеному засіданні прийняла звернення до жителів країни, в якому засуджує будь-які протизаконні акції та дії, які загрожують безпеці та цілісності держави і виступила з вимогою негайно припинити всі протиправні дії мітингувальників.

У зверненні говориться:

«Органи місцевого самоврядування не можуть залишатися осторонь, коли екстремістськими силами грубо зневажається законодавство, ставиться під загрозу життя і безпека громадян, руйнується інфраструктура нашої столиці, під загрозою знаходиться цілісність нашої держави.

Ми відповідаємо за забезпечення життєдіяльності територіальних громад, за те, щоб наші громадяни жили в комфортних містах і селах, а їх права були надійно захищені. Ми переконані у тому, що реальний розвиток нашої держави може бути досягнуто тільки щоденною, наполегливою роботою як влади так і всіх учасників політичного процесу в законодавчому полі, визначеному Конституцією України.

Прийняття Державного бюджету дозволило місцевим органам влади розпочати формування бюджетів та забезпечити своєчасну виплату заробітної плати та пенсій. Їх виконання стане надійною основою для розвитку всіх без винятку територій та підвищення якості життя мільйонів наших співвітчизників. Саме цього чекають українці.

Засуджуємо будь-які протизаконні акції та дії, які загрожують безпеці громадян і цілісності нашої держави. Ми звертаємось до жителів усіх територіальних громад, як заходу так і сходу, як півдня так і півночі України не піддаватись на провокації тих, хто закликає до насильства та ворожнечі в державі. Ми звертаємось до усіх хто справді зацікавлений у збереженні нашої держави, у продовженні курсу на її демократичний розвиток, до політичних і громадських лідерів сісти за стіл переговорів для вирішення життєво важливих питань розвитку держави. Всі протиправні дії мітингувальників повинні бути негайно припинені.»


 

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради