Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Кривому Розі відзначено 20-у річницю всеукраїнського референдуму з питання проголошення Незалежності України

Створено: 2011-12-02 14:10:36Оновлено:

1 грудня у виконкомі Криворізької міської ради між працівниками органів місцевого самоврядування, депутатами рад усіх рівнів, представниками національних меншин та політичних осередків була проведена інформаційна зустріч, приурочена 20-й річниці всеукраїнського референдуму з питання проголошення Незалежності України.

Виконуючий обов’язки міського голови - секретар міської ради Сергій Маляренко наголосив на історичній важливості здобуття Україною незалежності та відзначив, що єднання суспільства, громадська самоорганізація та взаємна підтримка - найкращий захист в складних політичних та економічних умовах.

Начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю - помічник міського голови Андрій Полтавець під час свого виступу відзначив визначні історичні моменти інституту референдуму, який в Україні став особливо витребуваним у період формування національної державності в кінці минулого століття. Крім того, Андрій Анатолійович додав, що підготовка та проведення всеукраїнського референдуму 1 грудня 1991 р. стало визначальним кроком в утвердженні Української держави. Народне волевиявлення на користь незалежності державності України забезпечило незворотність процесу українського державотворення і створило міцне підґрунтя для офіційного визнання її державної незалежності членами міжнародної спільноти.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради