Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Довіра криворіжців до послуги «Мобільний кейс» зростає!

Створено: 2017-12-21 14:41:58Оновлено: 2017-12-22 10:50:47

Вчора відпрацювали 2 заявки на обслуговування громадян, які через свій поважний вік та стан здоров’я мають складнощі із пересуванням. Отримувачами послуг стали:

-         мешканка Інгулецького району, яка звернулася за отриманням довідки про склад зареєстрованих осіб;

-         мешканець Покровського району, якому необхідно зареєструвати власну нерухомість.

Різні життєві обставини залишили цих людей у такій ситуації, коли через фізичний стан немає змоги самостійно вирішити питання щодо оформлення необхідних документів.

Проект «Мобільний кейс» вже на практиці довів свою ефективність, максимально наблизив послуги до громадян та допоміг людям, які вже не сподівалися на вирішення своїх питань.

В середньому на обслуговування клієнта витрачається 20 хвилин часу, але все залежить від характеру послуги, що надається. Хоча, обслуговування відбувається досить швидко, слід зазначити, що наші "особливі клієнти" дуже раді нагоді поспілкуватися з ввічливим та привітними працівниками органів місцевого самоврядування.

Замовити послугу криворіжці можуть зателефонувавши на «гарячу» телефонну лінію 0-800-500-459 (безкоштовно), або залишити письмову заяву в Центрі «Віза», на сайті виконкому Криворізької міської ради (http://krmisto.gov.ua/) чи веб-порталі «Криворізький ресурсний центр» (https://krogerc.info/ua/ service_center.html) на сторінці Центру адміністративних послуг «Віза», а також у вигляді електронного звернення на електронну адресу [email protected].

Ми працюємо для Вас!

Контакти:

  •  Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:
    м. Кривий Ріг, вул. Героїв АТО, буд. 30; тел. 92-03-34, 92-03-22, 74-29-49;  e-mail: [email protected].
  •  Центр адміністративних послуг «Віза»: м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна, 1; "ГАРЯЧА ЛІНІЯ"- 0-800-500-459;     e-mail: [email protected].

 

21 грудня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради