Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відбулись публічні слухання

Створено: 2012-12-21 14:00:19Оновлено:

Про результати проведення публічних слухань

Відповідно до розпорядження міського голови у єдиному дозвільному центрі м. Кривого Рогу (50101, м. Кривий Ріг, пл. Радянська, 1) 18.12.2012 відбулись публічні слухання з обговорення проекту рішення виконкому міської ради «Про проведення конкурсу з організації та управління рухом міського пасажирського транспорту загального користування в м. Кривому Розі» та аналізу його регуляторного впливу.

У слуханнях брали участь депутати міської та районних у місті рад, члени міської галузевої ради підприємців з питань діяльності у сфері транспорту і зв'язку, мешканці міста, суб'єкти господарювання, керівники структурних підрозділів виконкому міської та районних у місті рад та засобів масової інформації.

Прийняття цього регуляторного акта передбачає затвердження умов конкурсу з визначення суб'єкта господарювання для виконання функцій з організації та управління рухом пасажирського транспорту та підготовки інформації про роботу перевізників, що забезпечить здійснення постійного контролю виконкомом міської ради як організатором та суб'єктами господарювання-перевізниками за роботою водіїв на міських маршрутах загального користування в м. Кривому Розі, надасть можливість організатору проводити конкурси та визначати на конкурсних засадах суб'єктів господарювання, здатних забезпечувати якісну підготовку інформації про роботу перевізників з використанням GPS-систем.

В ході слухань було проінформовано про очікувані результати унаслідок прийняття регуляторного акту - рішення виконкому міської ради «Про проведення конкурсу з організації та управління рухом міського пасажирського транспорту загального користування в м. Кривому Розі» та аналізу його регуляторного впливу, а саме:
  • підвищення якості та комфортності перевезень;
  • підвищення безпеки перевезень;
  • збереження контролю організатора перевезень за роботою перевізників на міських маршрутах загального користування;
  • виконання перевізниками затвердженого розкладу руху;
  • дотримання перевізниками умов перевезень.
За результатами обговорення відділом транспорту і зв'язку виконкому міської ради було прийнято рішення про доцільність проведення додаткової фахової зустрічі, за участю представників відділу ДАІ, міської галузевої ради підприємців з питань транспорту і зв'язку, суб'єктів господарювання -автоперевізників, для розгляду пропозицій, наданих під час проведення публічних слухань до зазначеного проекту рішення.

Відділ транспорту і зв 'язку виконкому міської ради

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради