Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Всеукраїнський конкурс професійної майстерності водіїв трамваїв

Створено: 2010-09-21 08:43:50Оновлено:

За інформацією Криворізької загальноміської газети «Червоний гірник», минулого тижня на базі міського КП «Швидкісний трамвай» проходив Всеукраїнський конкурс професійної майстерності водіїв трамваїв, у якому змагалися кращі представники цього фаху з дванадцяти міст нашої країни.

Заступник міського голови Григорій Вербицький, який дав старт трамвайним перегонам, від імені усіх мешканців Криворіжжя побажав успіху кожному учаснику, а перемоги - найбільш достойному. Натомість голова міськкому профспілки металургів та гірників, депутат міськради Анатолій Макаренко нагадав про значущість професії водія трамваю, від якого залежить, не тільки як вчасно пасажири дістануться потрібно місця, а й безпека їх пересування.

Конкурс за участі більше двох десятків вагоноводіїв тривав кілька днів за різними напрямами, що й мало визначити кращих з кращих. За результатами кількох турів суддівська колегія, що складалася з представників багатьох міст, кращими визнала криворізьких водіїв. Перше місце посіла водій II класу швидкісного трамваю Ганна Савченко, «срібло» отримала водій III класу КП «Міський трамвай» Тетяна Бондаренко, а на третю сходинку пошани зійшла водій II класу підприємства «Дніпропетровський електротранспорт» Юлія Пельчук.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради