Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

До відома землекористувачів: коли вирішиться питання в прискоренні архівування 5 тис. земельних ділянок м. Кривого Рогу?

Створено: 2017-08-21 14:38:30Оновлено: 2017-08-21 14:43:56

Під час виставки послуг відділу у Криворізькому районі Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області у виконкомі міської ради, підприємцями були підняті проблемні питання у сфері землекористування. Найбільш болючим  є  неможливість оформлення правоустановчих документів на землю  у місті,  у зв’язку з необхідністю реєстрації земельних ділянок, які розміщені у межах іншої земельної ділянки, що мала б перебувати у статусі архіву в реєстрі Держгеокадастру.

Міський голова Юрій Григорович Вілкул з метою захисту інтересів землекористувачів, стосовно  існування у місті  майже 5тис. земельних ділянок, що мали б бути заархівованими, звернувся до Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру щодо сприяння в прискоренні державними кадастровими реєстраторами розгляду набуття  вищевказаними земельними ділянками статусу архівних, так як процедура архівування кадастрових номерів здійснюється за їх погодженням.

Інформуємо усіх зацікавлених землекористувачів про зміст отриманої відповіді:

«На сьогодні державними кадастровими реєстраторами відділу у Криворізькому районі Головного управління  Держгеокадастру у Дніпропетровській області разом з державними кадастровими реєстраторами центрального органу  виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин, прискорене питання опрацювання відомостей по 4 833 земельним ділянкам, які розташовані в межах м. Кривого Рогу».

Про прискорення цих заходів свідчить і таке: за даними відділу у Криворізькому районі Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області, станом на сьогодні вже  заархівовано 2149 земельних ділянок у місті. Роботи по архівації земельних ділянок продовжуються, що в свою чергу дасть можливість у вирішенні вищезазначеного проблемного питання.

Ми працюємо для Вас!
Наша якість- Ваша довіра

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно), 493-08-28
e-mail: [email protected]


 

21 серпня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради