Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ЦЕНТР «ВІЗА» (ЦЕНТР «ДІЇ»): АКТУАЛІЗУЙ СВОЇ ДАНІ В РЕЄСТРІ КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Створено: 2023-07-21 11:43:14Оновлено: 2023-07-21 11:45:54

Реєстр Криворізької міської територіальної громади (далі - Реєстр) – це сучасна автоматизована база даних, призначена для зберігання та обробки інформації, що створюється та ведеться органами реєстрації для обліку фізичних осіб, які постійно або тимчасово проживають на території міста Кривого Рогу.

Реєстр наповнюється щоденно.

Змінюючи реєстрацію місця проживання, реєструючи місце проживання новонароджених дітей, адміністратори офісів Центру «Віза» (Центр «Дії») у сфері реєстрації місця проживання вносять зміни та оновлюють дані в Реєстрі.

Проте, залишається відсоток мешканців міста Кривого Рогу, дані яких змінились, але інформація в Реєстрі залишилась попередньою: зміна прізвища, імені та по-батькові; заміна паспорта громадянина України, посвідок на постійне або тимчасове проживання в Україні.

Для оновлення вищезазначеної інформації в Реєстрі заявникам достатньо звернутись до одного з офісів Центру «Віза» (Центр «Дії») у сфері реєстрації місця проживання незалежно від реєстрації місця проживання та надати адміністратору документи, що підтверджують зміни.

Оновивши свої дані в Реєстрі Криворізької міської територіальної громади Ви зможете самостійно отримувати витяги з реєстру територіальної громади в електронній формі на порталі та в мобільному застосунку Дія.

Офіси послуг Центру «Віза» працюють з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 15:30, з технічною перервою з 12:30 до 13:00, та розташовані за адресами:

Тернівський район: вул. Короленка, 1А, каб. 127;

Покровський район: вул. Шурупова, 2, каб. 114, 115, 116, 117;

Саксаганський район: вул. Володимира Великого, 32, каб. 112;

Довгинцівський район: вул. Дніпровське шосе, 14;

Центрально-Міський район: вул. Староярмаркова, 44;

Металургійний район: вул. Галатова, 2;

Інгулецький район: просп. Південний, 1; вул. Гірників, 19.

Прийом замовників здійснюється за попередньою реєстрацією. Записатись на прийом можна, відсканувавши QR-коди:

 

 

Ми працюємо для Вас!

#Разом_до_Перемоги!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» «Центр «Дії»:

https://viza.kr.gov.ua/,

 [email protected]

21 липня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради