Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Н.Королевська: «Те, як чітко надаються муніципальні послуги підприємцям та наскільки відкрито це робиться у Кривому Розі - я не бачила у жодному місті України»

Створено: 2011-07-21 08:22:57Оновлено:



20 липня у виконкомі Криворізької міської ради міський голова Юрій Вілкул зустрівся з народним депутатом України, головою парламентського Комітету з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталею Королевською, яка прибула до Кривого Рогу з робочим візитом.


У рамках поїздки Н.Королевська провела переговори не лише з керівниками Кривого Рогу, а й з представниками ЗМІ міста, підприємцями та фермерами для обговорення поточних питань, які пов’язані з діючими реформами. Зокрема мова йшла про податковий кодекс, земельну і пенсійну реформи, а також питання детінізації економіки.

Народний депутат Наталія Королевська відзначила визнані економічні показники Кривого Рогу, які назвала «Криворізьким економічним дивом» за підсумками I кварталу поточного року, які свідчать про зростання торговельного обороту та значного, в 14 разів, зниження заборгованості по заробітній платі, чого, як відзначила Н.Королевська, не спостерігається в жодному з регіонів країни.

Крім того Н.Королевська відвідала Криворізький дозвільний центр, де ознайомилася з роботою муніципального центру послуг, яка спрямована на відкритість і прозорість розгляду звернень, запровадження сучасних форм надання послуг. Народний депутат зазначила, що такий дозвільний центр, який надає 210 послуг в одному місці - створює зручні і доступні умови криворіжцям і є найкращим і найбільшим в Україні.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради