Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Прес-конференція із директором Криворізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Павлом Дабіжею

Створено: 2010-07-21 08:21:01Оновлено:

20 липня 2010 року у прес-центрі виконкому Криворізької міської ради відбулася прес-конференція із директором Криворізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Павлом Дабіжею.

П. Дабіжа відзвітував на прес-конференції про роботу, яку здійснює Криворізький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Він зазначив, що при міському центрі сформований електронний банк сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги з боку державних структур. Згідно даних, наданих суб’єктами соціальної роботи з сім’ями у складних життєвих обставинах, у центрі постійно оновлюється єдиний електронний банк даних, до якого занесені сім’ї, які на даний час знаходяться на супроводі центру або в подальшому будуть взяті під соціальний супровід. Так, протягом 2009 року під соціальним супроводом перебувало 174 сім’ї та 57 осіб, у першому півріччі 2010 року під соціальним супроводом перебувало 127 сімей та 28 осіб.

Павло Дабіжа також відзначив, що серед сімей, які потребують соціальної допомоги є такі, яких торкнулася проблема ВІЛ/СНІДу. З метою забезпечення медико-соціальної допомоги ВІЛ-позитивним дітям та їх сім’ям в кожному районі Кривого Рогу створені міждисциплінарні команди до складу яких увійшли медичні працівники та спеціалісти міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.

Крім того, директор Криворізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Павло Дабіжа повідомив про очікувані результати роботи центру у поточному році.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради