Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Відкриття дитячого ігрового спортивного майданчика

Створено: 2010-06-21 13:17:07Оновлено:

19 червня у Центрально-Міському районі по вул. Урицького відбулося урочисте відкриття дитячого ігрового спортивного майданчика. На святі були присутні губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул, міський голова Юрій Любоненко, генеральний директор ЗАТ «Криворізький завод гірничого обладнання», депутат Криворізької міської ради Павло Тимошенко, депутат Криворізької міської ради, керівник районної організації Партії регіонів Павло Левандовський та мешканці району.

У Центрально-Міському районі проживає тринадцять тисяч дітей дошкільного та шкільного віку. Тож для організації дозвілля та відпочинку маленьких мешканців вже стало традицією відкриття сучасних дитячих майданчиків. На території району це вже шостий дитячо-ігровий об’єкт.

Працівники закритого акціонерного товариства «Криворізький завод гірничого обладнання», які брали активну участь у будівництві й упорядкуванні дитячого майданчика, зробили особистий внесок у вирішення соціально-економічних питань та благоустрій території Центрально-Міського району міста Кривого Рогу були нагороджені відзнаками Дніпропетровської облдержадміністрації та виконкому Криворізької міської ради.

Під час відкриття ігрового спортивного майданчика місцеві мешканці подякували голові облдержадміністрації Олександру Вілкулу і міському голові Юрію Любоненку за турботу про маленьких криворіжців. Діти також висловили вдячність за можливість весело і змістовно проводити активне дозвілля.

Уся присутня малеча отримала солодощі.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради