Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Потрібна інформація з реєстрів бізнесу та нерухомості? Отримуй швидко у «Візі»!

Створено: 2024-03-21 16:23:30Оновлено: 2024-03-21 16:26:00

Отримання інформації з державних реєстрів, зокрема – з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно (ДРП) та з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР) – є однією з популярних послуг серед наших замовників.

Якими способами можна отримати інформацію з реєстрів нерухомості та бізнесу?

Онлайн на порталі Дія або офлайн через адміністраторів Центру «Віза» («Центр Дії»).

Інформацію онлайн можна отримати самостійно не виходячи з дому. Потрібен лише смартфон, ноутбук або будь-який інший девайс із підключенням до мережі та авторизуватися за допомогою BankID, Дія.Підпис,  електронний цифровий підпис.

Процедура отримання інформації з держреєстрів через адміністратора відбувається у момент прийому заявника.

Під час прийому заявник пред’являє:

- документ, що посвідчує особу (у тому числі через «Дію»),

- документ, що підтверджує повноваження діяти від імені заявника (у разі подання заяви уповноваженою заявником особою), а також  сплачує адміністративний збір у розмірі:

  • 130 грн. – для витягу з реєстру бізнесу (ЄДР);
  • 70 грн. – інформація з реєстру нерухомого майна (ДРРП).

УВАГА! Оплату можливо здійснити заздалегідь або під час прийому за допомогою сервісу оплати на  вебпорталі Центру https://viza.kr.gov.ua).

Нагадуємо, що Центр «Віза» («Центр Дії») та його територіальні підрозділи здійснюють прийом документів та видачу готових результатів послуг за попереднім записом до електронної черги.

Зареєструватись в електронній черзі можна скориставшись сторінкою «Електронна черга» - «Попередня реєстрація» вебпорталу Центру або мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза», безкоштовно завантаживши його в GooglePlay за посиланням https://cutt.ly/ey7BNo5 або за допомогою QR-кодів:

 

Центр “Віза” (“Центр Дії”) - #Ваша довіра - наш досвід!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

21 березня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради