Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про відстеження результативності регуляторного акта

Створено: 2023-03-21 10:25:53Оновлено: 2023-03-21 10:27:42

З 01.06.2022 у місячний термін відповідальними за проведення заходів з повторного відстеження результативності регуляторного акта – рішення міської ради від 26.05.2021 №505 «Про користування елементами благоустрою та їх частинами  при розміщенні тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на територіях адміністративних районів м. Кривого Рогу» (департаментом регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин,  управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради) здійснюються заходи з повторного відстеження його результативності за показниками: - чисельність суб’єктів господарювання, які мають наміри використовувати окремі елементи благоустрою у межах, передбачених кількістю елементів благоустрою; розмір: надходжень за договорами на право користування окремими елементами благоустрою; коштів та час, що витрачаються одним суб’єктом господарювання,  пов’язані з виконанням вимог акта; кількість упорядкованих окремих елементів благоустрою, на яких розміщено тимчасові споруди для здійснення підприємницької діяльності; укладених договорів про користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності  на територіях адміністративних районів м. Кривого Рогу; рівень поінформованості суб’єктів господарювання, пов’язаних з регулюванням. 

Цілі прийняття: урегулювання  питань розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності на елементах благоустрою згідно з вимогами чинного законодавства України.

 Вищезазначене рішення оприлюднено в міській газеті «Червоний гірник» 01.06.2021 та розміщено на офіційному веб-сайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету в мережі Інтернет www. kr.gov.ua у підрозділі  «Регуляторна політика».

Зауваження та пропозиції в письмовій формі приймаються з 01.06.2022 в місячний термін:

- департаментом регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл.  Молодіжна, 1, каб.518,  електронна адреса: [email protected]);

-  управлінням розвитку підприємництва виконкому Криворізької міської ради (поштова адреса: 50101, м. Кривий Ріг, пл. Молодіжна,1, каб.510, електронна адреса: [email protected]).

 

27 травня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради