Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Підсумкове засідання конкурсу проектів місцевого розвитку `Громадський бюджет 2016`

Створено: 2017-03-21 16:40:05Оновлено: 2017-03-21 16:46:06

16 березня в урочистій обстановці відбулось підсумкове засідання конкурсу проектів місцевого розвитку "Громадський бюджет 2016".

Серед запрошених – переможці конкурсу "Громадський бюджет 2016", члени ради конкурсу та розпорядники бюджетних коштів, голови районних у місті рад.

Відкриваючи засідання, міський голова – Юрій Вілкул зазначив:

"Хочу зауважити на важливості цієї справи. Адже впровадження проекту "Громадський бюджет" сприяє зростанню рівня довіри між мешканцями міста та органами місцевої влади, поглибленню співпраці з громадськими організаціями, надає можливість більш глибокого розуміння владою потреб громади."

Міський голова висловив сподівання на подальшу небайдужість та активність громадян нашого міста й запевнив, що міська влада готова і надалі спільно впроваджувати проекти місцевого розвитку.

Далі, головні розпорядники бюджетних коштів презентували присутнім результати реалізації проектів. Доповіді супроводжувались яскравими та змістовними слайдами, які демонстрували етапи реалізації проектів та отриманий позитивний результат.

Про план реалізації проектів "Громадський бюджет 2017" та перспективи проведення конкурсу "Громадський бюджет 2018" присутніх ознайомив голова ради конкурсу – заступник міського голови Андрій Полтавець, зазначивши:

"Працюючи над Положенням про конкурс 2017 ми намагалися врахувати всі зауваження, отриманні в процесі реалізації "Громадського бюджету – 2016".

Відкритість і прозорість – мій головний пріоритет.

У квітні поточного року ми плануємо здійснити розробку проекту рішення "Про проведення конкурсу проектів місцевого розвитку "Громадський бюджет", які будуть реалізовуватись у 2018 році", а саме розробку Положення про конкурс. І тут потрібна ваша допомога. Тож, ми сподіваємось на зворотній зв'язок з усіма учасниками конкурсу "Громадський бюджет", та пропонуємо надати свої пропозиції щодо удосконалення Положення про конкурс до управління економіки виконкому Криворізької міської ради в електронному, паперовому або будь якому іншому вигляді."

Вислухавши пропозиції, висловлені громадськими організаціями міський голова закликав долучитись до обговорення, розробки та формування нового Положення про "Громадський бюджет" і побажав результативності у подальшій співпраці.

Координатор конкурсу проектів місцевого розвитку "Громадський бюджет" - управління економіки виконкому Криворізької міської ради (електронна адреса для прийому пропозицій [email protected]).


 

21 березня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради