Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Перший етап прийому заявок на виплату грошової допомоги від міжнародних організацій завершено.

Створено: 2023-10-02 14:49:45Оновлено: 2023-10-02 14:50:24

До фахівців департаменту соціальної політики почастішали звернення громадян з питання отримання допомоги від міжнародних донорів.

Інформація щодо цієї допомоги розповсюджена в новинах.

Хочемо підкреслити, що ця допомога виплачується низкою міжнародних організацій, а отже приймають заявки, призначають і виплачують допомогу вказані організації. Подавати заявку необхідно особисто, за допомогою родичів чи знайомих.

Станом на сьогодні на електронній платформі єДопомога (https://edopomoga.gov.ua/ ), на якій передбачена можливість подання заяви на отримання допомоги, у тому числі від міжнародних організацій, приймання заяв тимчасово припинено, натомість розміщена інформація такого змісту:

 Наразі громадянами України подано понад 10 000 000 заявок, у зв’язку з чим тимчасово припиняється збір заявок на платформі єДопомога задля детального їх опрацювання та передачі за запитом до міжнародних організацій для подальшої виплати.

На жаль ресурси міжнародних організацій обмежені, саме тому Мінсоцполітики докладає максимальних зусиль задля збільшення кількості міжнародних організацій, що можуть надати грошову допомогу українцям, які постраждали від війни.

Після підтвердження готовності фінансової підтримки зі сторони міжнародних організацій прийом заявок буде відновлено.

Тож якщо ви отримали новину (від будь-якого джерела) про надання допомоги, ви можете:

-  самостійно з’ясувати всю інформацію на сайті єДопомога (https://edopomoga.gov.ua/ );

-   зателефонувати на гарячу лінію департаменту соціальної політики виконкому Криворізької міської ради за номером 097 027 26 24.

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради