Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Чи потрібний дозвіл для об’єктів торгівлі та надання послуг для розміщення фасадних рекламних засобів?

Створено: 2019-02-21 08:44:58Оновлено: 2019-02-21 08:49:00

(коментує інспекція з благоустрою виконкому міськради)

Фасадна реклама – це різновид зовнішньої реклами, яка розміщується на зовнішніх поверхнях будинків та споруд на підставі дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

Розмістити зовнішню рекламу у Кривому Розі, зокрема фасадну рекламу, просто і доступно, вона розміщується на підставі дозволів, які видаються суб’єктам господарювання через Центр адміністративних послуг «Віза».

Дозволи на розміщення зовнішньої реклами, у тому числі й фасадної реклами, надаються після встановлення за заявником пріоритету на місце розташування рекламного засобу. Для встановлення за заявником пріоритету на місце розташування рекламного засобу суб’єкт господарювання або уповноважена ним особа подає до адміністратора у Центрі адміністративних послуг «Віза» заяву, до якої додаються:

- фотокартка або комп'ютерний макет місця (розміром не менше, як 6х9см), на якому планується розташування рекламного засобу та ескіз рекламного засобу з конструктивним рішенням.

У той же час повідомляємо, що дозвіл не потрібен для розміщення вивіски чи таблички з інформацією про зареєстроване найменування особи, знаки для товарів і послуг, що належать цій особі, вид її діяльності (якщо це не випливає із зареєстрованого найменування особи), час роботи, що розміщена на внутрішній поверхні власного чи наданого у користування особі приміщення, на зовнішній поверхні будинку чи споруди не вище першого поверху або на поверсі, де знаходиться власне чи надане у користування особі приміщення, біля входу в таке приміщення, площа поверхні якої не перевищує 3 кв.м.

Контакти інспекції з благоустрою: вул. Героїв АТО, 30, каб.116, 114, тел. (0564)920040, 920044.

21 лютого 2019

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради