Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Центр «Віза» («Центр Дії»): обміняти посвідчення водія та зареєструвати нове авто можна у нас!

Створено: 2022-01-21 15:54:45Оновлено: 2022-01-21 16:08:10

На сьогодні, «ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО» в Центрі «Віза» («Центр Дії»)

надає такі послуги:

 

  • обмін посвідчення водія на право керування транспортними засобами (без складання іспитів)
  • видача нового посвідчення водія на право керування транспортними засобами замість втраченого або викраденого
  • реєстрація, перереєстрація колісних транспортних засобів усіх категорій з видачею свідоцтва про реєстрацію та номерних знаків, зняття з обліку транспортного засобу з видачею облікової картки та номерних знаків для разових поїздок (без огляду)
  • зняття з обліку транспортних засобів у зв’язку з вибракуванням їх у цілому
  • видача тимчасового реєстраційного талона на право керування транспортним засобом
  • виготовлення макетів індивідуальних номерних знаків транспортних засобів, які виготовляються на замовлення власників транспортних засобів, з видачею номерних знаків
  • перезакріплення індивідуального номерного знака

 

Нагадуємо алгоритм надання послуги: громадянин звертається до Головного офісу Центру «Віза» («Центр Дії») за адресою: пл. Молодіжна 1 з відповідним пакетом документів. Адміністратор перевіряє, сканує та передає до сервісного центру МВС документи та заяву на отримання послуги, де проводяться передбачені послугою процедури та надсилається підтвердження. Після зазначених дій, посвідчення виготовляється у Центрі «Віза» («Центр Дії») та видається замовнику послуги.

Ознайомитись з переліком документів необхідних для вищезазначених послуг можна в інформаційних картках на вебпорталі Центру «Віза» (https://viza.kr.gov.ua) в розділі «Транспорт».

Надання зазначених послуг МВС здійснюється за принципом екстериторіальності, тож кожен громадянин, незалежно від місця проживання, в будь-якому сервісному центрі МВС може замінити чи отримати посвідчення водія, у тому числі в Головному офісі Центру «Віза» («Центр Дії»).

А ще, інформуємо про зміну розміру ставок збору на обов’язкове державне пенсійне страхування при першій реєстрації легкових автомобілів:

 з 01 січня 2022 року, при визначенні сплати вартості збору, слід застосовувати такі розрахунки, залежно від вартості легкового автомобіля, без врахування податку на додану вартість:

  • не перевищує або дорівнює 409 365 грн– сплачується  3%;
  • більше ніж 409 365 грн, але не перевищує або дорівнює 719 490 грн– сплачується 4%;
  • більше ніж 719 490 грн– сплачується 5%.

Податок сплачується на бюджетні рахунки для зарахування надходжень до загального фонду державного бюджету, відкриті в головних управліннях Казначейства, за місцем проведення першої державної реєстрації в Україні легкового автомобіля.

В умовах карантину прийом замовників здійснюється виключно за попереднім записом та з дотриманням протиепідемічних заходів - використання засобів індивідуального захисту, дотримання дистанції.

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:
[email protected],

https://viza.kr.gov.ua/

21 січня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради