Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

КРИВОРІЖЦЯМ: Е-ПАСПОРТ В `ДІЇ` У ДІЇ!

Створено: 2021-09-02 14:52:51Оновлено: 2021-09-02 14:55:55

Шановні замовники послуг! Центр «Віза» приймає цифрові паспорти в «Дії»!

У разі пред’явлення заявником е-паспорта з використанням мобільного застосунку «Дія» можна оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон у паспортних офісах Центру «Віза» без пред’явлення оригіналу паспорта громадянина України у формі ID-картки! Це зручно і швидко, а головне, без зайвих довідок і копій документів!

Нагадуємо, що 23.08.2021 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус». На вимогу вищевказаного нормативного документу у Центрі «Віза» вже запроваджена можливість використання суб’єктами звернень цифрових документів. Також реалізований шеринг – отримання копій цифрових документів при використанні суб’єктами звернень застосунку «Дія». Тож, замовляти і отримувати послуги у Центрі «Віза» тепер ще більш зручно, просто та легко!

Також нагадуємо, що для отримання паспортних послуг у Центрі «Віза» необхідно попередньо зареєструватися до електронної черги. Зробити це можна здійснивши кілька простих дій: 

1.  Зареєструватися на вебпорталі Центру «Віза» за посиланням  https://cutt.ly/aWcvmwj  (підтвердженням реєстрації є СМС-повідомлення з ПІН-кодом, датою та часом відвідування Центру) або скористатись QR-кодами:

 

2.  Прийти до паспортного офісу Центру «Віза», взявши із собою документи, ознайомитись із переліком яких можна на нашому вебпорталі за посиланням https://bit.ly/3jQcLwe
3.  Отримати СМС-повідомлення про готовність паспорта;
4. Зареєструватися до електронної черги на видачу паспортного документа та отримати готовий паспорт у паспортному офісі Центру «Віза», до якого подавали документи.

 

 Оформити паспорт у Центрі «Віза» – легко!

Запрошуємо Вас переконатись у цьому

 

 

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail: 
[email protected],

  http://viza.kr.gov.ua/

 

02 вересня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради