Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

З нагоди Свята Першого дзвоника

Створено: 2010-09-02 07:58:35Оновлено:

Для 60 тисяч школярів, серед яких 6 тисяч першокласників, 1 вересня в загальноосвітніх навчальних закладах Кривого Рогу о 9.00 розпочалися урочисті лінійки з нагоди Свята Першого дзвоника. Після лінійки був проведений єдиний перший урок за темою «Україна для людей». Ця тематика, на думку фахівців, допоможе учням дізнатися більше про сучасний історичний розвиток українського народу, досвід державотворення для побудови потужної європейської держави.

До Криворізької загальноосвітньої школи № 85 (Центрально-Міський район) завітав в.о. міського голови – секретар міської ради Сергій Маляренко для того, щоб від міського голови Юрія Любоненка, депутатського корпусу, виконкому міськради та від себе особисто привітати учнів та вчителів з початком нового навчального року. С.Маляренко відзначив, що цей учбовий заклад невдовзі святкуватиме своє 50-річчя з дня заснування, його завжди очолювали високопрофесійні та авторитетні керівники. Близько 4 тисяч випускників втілюють настанови вчителів на благо розвитку рідного краю. С.Маляренко додав, що ця школа є центром духовного та патріотичного виховання дітей та молоді, де вшановуються та зберігаються традиції військових родин, запроваджені саме на криворізькій землі цього військового містечка.

Крім того, в.о. міського голови – секретар міської ради Сергій Маляренко під час свого виступу акцентував увагу і на тому, що Кривий Ріг залишається найкращим на Дніпропетровщині у роботі з обдарованими дітьми та дітьми, що потребують соціального захисту, у багатьох інших напрямах освітньої галузі. Молодь Кривого Рогу має велике бажання бути освіченою, досягати професійних знань, про це свідчить той факт, що1 вересня розпочали своє навчання окрім школярів і близько 9 тисяч учнів професійно-технічних училищ та понад 50 тисяч студентів вищих навчальних закладів.


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради