Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про результати проведення громадських слухань

Створено: 2016-08-02 09:42:55Оновлено: 2016-08-02 09:43:48

Керуючись Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», у виконкомі міської ради 28.07.2016 відбулись громадські слухання з питання обговорення досягнення цілей, задекларованих при прийнятті рішень міської ради від 24.06.2015 №3727 «Про встановлення ставок земельного податку, розміру орендної плати та пільг зі сплати за землю на території міста Кривого Рогу», №3728 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Кривого Рогу».

В обговоренні брали участь члени територіальної громади та депутатського корпусу, суб’єкти господарювання, представники органів місцевого самоврядування, податкових інспекцій міста, засобів масової інформації.

У ході слухань було проінформовано про наслідки відстеження щодо реального стану та можливостей виконання вимог регуляторного акта.

Присутніми було відмічено, що розмір нормативної грошової оцінки земель міста Кривого Рогу, а також розміри ставок земельного податку, орендної плати та пільг зі сплати за землю на території міста встановлені згідно з діючою законодавчою базою та є прийнятними.

За результатами проведення громадських слухань присутніми членами територіальної громади, суб’єктами господарювання було зазначено, що рішення розроблені згідно з нормами чинного законодавства, не потребують внесення змін та сприяють створенню стабільного прогнозованого клімату для здійснення підприємницької діяльності в місті, забезпечують баланс інтересів суб’єктів господарювання, громадян та держави.

Управління містобудування, архітектури та земельних відносин, розвитку підприємництва виконкому міської ради


 

02 серпня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради