Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Мер Юрій Вілкул розкритикував будівельників і поставив завдання облаштувати тротуари дорожними пандусами

Створено: 2016-07-02 15:51:48Оновлено: 2016-07-06 14:34:58

Міський голова проконтролював установку пандусів на входах на пішохідний міст в парку імені Федора Мершавцева (колиш. парк ім. Газети «Правда») і на вулиці Петра Калнишевського (колиш. Харитонова) Центрально-Міського району. 

Мер Юрій Вілкул підкреслив: «Там, де йдуть ремонти тротуарів, обов’язково повинні бути встановлені пандуси для з'їзду на переходи і на перетини доріг, щоб було зручно мамам з дитячими візочками та людям з обмеженими можливостями».

Також мер міста розкритикував виконання робіт з установки пандуса в сквері "Квітка Кривбасу". «Більше місяця підрядники не можуть завершити роботи. Це неприпустимо. Люди не повинні відчувати незручності», - підкреслив мер. 

В ході виїзної наради Ю.Вілкул поставив завдання збільшити темпи ремонту доріг. Зараз щодня в Кривому Розі укладається 1300 тонн асфальту, протягом двох тижнів обсяг повинен бути збільшений до 1500 тонн на добу. 

«Ремонти доріг повинні проводитись і в серпні, і у вересні, і в жовтні, - допоки дозволятиме погода. Цього року основний акцент робимо на внутрішньоквартальні та прибудинкові дороги, в тому числі, на дороги в приватному секторі ", - сказав мер.

Заступник міського голови з житлово-комунального господарства Олександр Катриченко доповів Юрію Вілкулу, що зараз ремонтні бригади працюють у всіх районах Кривого Рогу: від центральних автомагістралей дорожні служби перейшли на внутрішньоквартальні та прибудинкові дороги. У Центрально-Міському районі розпочали також ремонт тротуарів по вулиці Лермонтова в бік 95 кварталу.

02 липня 2016

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради