Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

ГОЛОВНЕ ПРАВИЛО ЦЕНТРУ «ВІЗА» - ЧУТИ КЛІЄНТА!

Створено: 2017-06-02 15:11:03Оновлено: 2017-06-02 15:14:59

Сьогодні 95% відвідувачів задоволені роботою Центру (за даними опитування наших споживачів, проведеного під час Виставок адміністративних послуг у травні цього року). Разом з цим, 5% респондентів надали негативні відповіді - і це простір для удосконалення нашої роботи.

На думку більшості учасників анкетування, для наближення послуг до замовників важливо запровадити електронні послуги, збільшити кількість пакетних послуг (відповідно 63%, 45% респондентів); а для чверті опитаних-створити мобільні офіси.

Найвищі оцінки (за 5-ти бальною шкалою) від учасників опитування щодо якості надання послуг отримали Нова-Ком, БТІ, Державна служба надзвичайних ситуацій, Центри правової допомоги, адміністратори та державні реєстратори. А очолюють антирейтинг – Криворіжгаз, Теплоцентраль та їх абонентські служби (38%, 31% відповідно).

Серед побажань: розширення електронних сервісів, у тому числі в абонентських службах, центрах звернень; запровадження послуг з видачі біометричних паспортів у Візі; збільшення пакетних послуг; безкоштовний мобільний зв'язок для міських телефонів оперативних служб міста, тощо.

Зворотній зв'язок з мешканцями, суб’єктами господарювання для нас дуже важливий, адже ми налаштовані оперативно реалізовувати завдання міського голови Ю.Г. Вілкула: «Є потреба - є послуга!»

Отже і зараз, ми проводимо анкетування мешканців, суб’єктів господарювання щодо рівня свобод і можливостей бізнесу у м. Кривому Розі.

Бажаючі можуть скористатися QR-кодом:

Ми працюємо для Вас!
Наша якість - Ваша довіра!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно), 493-08-28
e-mail: [email protected]


 

 

02 червня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради