Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Центр «Віза» («Центр Дії») інформує: шлюб онлайн у Дії

Створено: 2024-04-02 13:07:58Оновлено: 2024-04-02 13:09:27

Відділ державної реєстрації актів цивільного стану департаменту адміністративних послуг виконкому Криворізької міськради уважно слідкує за новаціями у сфері державної реєстрації актів цивільного стану та завжди інформує замовників Центру «Віза»(«Центр Дії»).

Урядом прийнято постанову, яка дозволить громадянам України зареєструвати шлюб онлайн за допомогою мобільного застосунку Порталу Дія.

Раніше, через неможливість побачитися наживо, багато наречених відкладали офіційне засвідчення стосунків. Особливо актуальною послуга Онлайн шлюбу стане для військовослужбовців та громадян України, яких через війну змушені перебувати на відстані.

Як можливо скористатися послугою Онлайн шлюб в Дії?

  • наречені заповнюють заяву про державну реєстрацію шлюбу через застосунок Дія;
  • державна реєстрація шлюбу проводитиметься засобами відеоконферецзвʼязку працівником відділу ДРАЦС;
  • підписувати актовий запис про шлюб наречені будуть Дія.Підписом.

Нагадаємо, нещодавно на порталі Дія зʼявилася можливість подавати заяву на державну реєстрацію шлюбу й одразу обрати місце, час, формат та зал, де пройде церемонія. Тобто, в такому разі нареченим необхідно було прийти до відділу ДРАЦС безпосередньо лише на державну реєстрацію шлюбу. Цією послугою вже скористалися понад 22 тисячі наречених.

Запуск експериментального проєкту щодо проведення одруження онлайн дозволить цифровізувати процес державної реєстрації шлюбу.

Якщо Ви наважились на цей відповідальний крок, а заяву на реєстрацію шлюбу бажаєте подати особисто – то Вам до Центру «Віза»! Одруживишись в Центрі  та отримавши свідоцтво про шлюб є можливість після зміни прізвища скористатись зручною комплексною послугою за життєвою ситуацією «Зміна імені» і одночасно подати заяви на отримання  паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. А також, після зміни прізвища ми запропонуємо Вам, якщо є потреба,  змінити посвідчення водія та внести зміни до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань якщо Ви фізична особа-підприємець.

Запрошуємо усіх закоханих на державну реєстрацію шлюбу до Головного офісу Центру «Віза» (Центр «Дії») за адресою: пл.Молодіжна,1.

 

Ми працюємо для Вас!

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» («Центр Дії»):
 
 [email protected]

02 квітня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради