Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Відбулось перше засідання тимчасової міської робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу на період до 2020 року

Створено: 2015-04-02 09:35:58Оновлено: 2015-04-02 09:40:49

31 березня 2015 року у виконкомі міської ради відбулось перше засідання тимчасової міської робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу на період до 2020 року.

Під час засідання членам робочої групи було презентовано оновлений Профіль міста Кривого Рогу, Звіт про опитування представників бізнес-середовища та надано низку методичних та аналітичних матеріалів для використання в роботі.

Надалі, поділившись на групи присутні проаналізували чинні Місію міста та Бачення, внесли уточнення до них, ураховуючи виклики сьогодення, та презентували свої напрацювання. Наступним кроком роботи в групах була підготовка SWOT-аналізу міста, обговорення якого видалося не менш активним та продуктивним.

Активну участь у формуванні оновлених Бачення, Місії міста та SWOT-аналізу прийняли фахівці з ряду топ-менеджменту містоутворюючих підприємств, таких як ТОВ "Метінвест", публічних акціонерних товариств "АрселорМіттал Кривий Ріг" та "Евраз Суха Балка", які мають досвід у розробці стратегії розвитку своїх підприємств та надалі націлені на продуктивну роботу над основним документом – Стратегією розвитку міста Кривого Рогу до 2020 року.

Наступним кроком процесу розробки Стратегічного плану стане проведення громадського обговорення результатів напрацювань тимчасової міської робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу на період до 2020 року, яке заплановано здійснити на базі КП "Інститут розвитку міста Кривого Рогу" Криворізької міської ради.


 

02 квітня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради