Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

З допомогою озброєних людей прокуратура і податкова намагаються в черговий раз заблокувати роботу Криворізької мерії. Всі звинувачення – брехня і розсиплються, як і в минулі рази

Створено: 2017-03-02 13:29:33Оновлено: 2017-03-02 13:42:19

2 березня, на початку робочого дня, в Криворізький міськвиконком зайшли невідомі люди в масках зі зброєю і заблокували вхід в структурні підрозділи міськвиконкому. Була паралізована робота двох управлінь: управління благоустрою та житлової політики та управління капітального будівництва. «Гості» назвалися перевіряючими з обласної податкової та прокуратури. Нагадаємо, що у 2016 році у міськвиконкомі Кривого Рогу було проведено 280 перевірок. У тому числі – 119 прокуратурою, 59 – поліцією, 7 – СБУ. Жодних порушень не виявлено.

Озброєні люди  звернулися  з вимогою до    працівників управлінь покинути свої робочі місця і чекати під кабінетами. Після цього почали вилучати документи. Криворіжців, які приходили на прийом, не пропускали.

Коментуючи ситуацію, заступник мера Олександр Катриченко сказав: «У черговий раз місто приїхали «покошмарити», іншого визначення цьому   немає.  Не випадково  обрано початок робочого дня, коли співробітники прийшли на роботу».

Заступник начальника юридичного управління  Наталія Шишко  наголосила: «Минулого разу, у листопаді, вже проводилися обшуки нібито за ухилення якимись організаціями від оплати податків. З юридичної точки зору це зрозуміти неможливо. Тому зараз  вигадали  інше «нововведення». Замовники цього дійства  прекрасно розуміють, що ОРГАНИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ВЗАГАЛІ НЕ БЕРУТЬ УЧАСТІ В ОПЛАТІ ПОДАТКІВ СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, тому  вигадали,  що нібито були оплачені роботи, які не були виконані в попередніх періодах. Причому, період не вказаний. Просто є список організацій. Все  це брехня і всі звинувачення в черговий раз розсиплються, як пісок».

Олександр Катриченко також зазначив: «Хочу підкреслити, що всі роботи нами були виконані в повному обсязі і підтверджені технічними наглядами».


 

02 березня 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради