Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Міський голова Юрій Вілкул тримає на особистому контролі хід робіт на мосту на мікрорайоні Зарічному

Створено: 2015-03-02 11:28:10Оновлено: 2015-03-02 11:31:12

Як ми вже повідомляли, 6 лютого трапився обвал частини лівого укосу моста, що між Зарічним та Рибасовим. Головна причина - демонтаж та крадіжка  металоконструкцій, що сталися минулого року.

Міський голова Юрій Вілкул у день аварії, провівши оперативну нараду на місці обвалу, дав доручення зробити все належне для безпеки городян й пришвидшити проведення ремонтних робіт.

Наразі в районі лівобережного устою мосту виконано розбирання дорожнього покриття та залізобетонних перехідних плит. Для безпеки руху місце огороджено.

18 лютого проведено розкриття конкурсних пропозицій на виконання робіт із капітального ремонту мосту. В конкурсних торгах прийняли участь 3 юридичні особи: товариства з обмеженою відповідальністю «Придніпров'я», «Весташляхбуд», «ВП Мост – 1». У четвер, 26 лютого, визначено переможця конкурсних торгів – ТзОВ «Придніпров'я». Це підприємство має всі необхідні дозвільні документи і ліцензії, добру репутацію й вже виконувало роботи з поточного ремонту криворізьких мостів та шляхопроводів.

«Наразі, як того потребують нормативно-правові акти, триває процес укладання угоди з переможцем торгів. Роботи мають виконуватися за тим проектом, який вже був зроблений й пройшов відповідну експертизу», - зазначив начальник управління благоустрою і житлової політики Олександр Катриченко.

Зараз за допомогою залучених містом підприємств проведені доволі трудомісткі підготовчі роботи з капітального ремонту моста.

Основний обсяг робіт з ремонту проїзної частини мосту планується завершити у травні. Після цього буде відновлено рух транспорту.


 

02 березня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради