Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

1 березня у виконкомі Криворізької міської ради відбулася прес-конференція із заступником міського голови Григорієм Вербицьким, на якій обговорювалися питання сфери житлово-комунального господарства міста.

Створено: 2011-03-02 12:54:55Оновлено:



1 березня у виконкомі Криворізької міської ради відбулася прес-конференція із заступником міського голови Григорієм Вербицьким, на якій обговорювалися питання сфери житлово-комунального господарства міста.


Зокрема журналістів цікавило питання нарахування та стягнення пені за несвоєчасне внесення плати за житлово-комунальні послуги. За словами Г.Вербицького, найкращим способом уникнути непорозумінь, є своєчасна сплата за надані послуги, згідно з встановленим у договорі порядком.

На прес-конференції розглядалося питання і щодо об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, яких у Кривому Розі нараховується 99.

Також обговорювалося питання реалізації проекту з енергозбереження, який спрямований на модернізацію системи опалення. Г.Вербицький повідомив, що спільно з управлінням містобудування і архітектури узгоджено рішення про дозвіл на індивідуальне утеплення фасадів багатоповерхових будинків.

Щодо поточного ремонту автошляхів міста та встановлення додаткових світлофорів, заступник міського голови зазначив, що в міському бюджеті на ремонт доріг у 2011 році передбачено 28 млн.грн. Є намір отримати кошти із цільового державного фонду. За таких умов у Кривому Розі буде проведено не поточний, а капітальний ремонт автошляхів. За словами Г.Вербицького зараз у місті близько 100 перехресть зі світлофорним регулюванням, тому за висновками ДАІ наразі немає потреби встановлювати додаткові світлофори. КП «Криворізьке Міськсвітло» вивчає питання про оснащення 23 світлофорів табло зворотнього відліку часу. 4 світлофори додатково будуть оснащені звуковим супроводом.

Г.Вербицький додав що за дорученням міського голови Юрія Вілкула відтепер у місті будуть встановлювати знаки дорожнього руху лише зі світло відбиваючою поверхнею.

Усі журналісти на свої питання отримали вичерпні відповіді.

(0564)92 13 03, [email protected]


© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради