Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Про регуляторну діяльність по доопрацьованому проекту рішення виконкому Криворізької міської ради «Про конкурсні засади розміщення тимчасових споруд та утримання об’єктів благоустрою в м. Кривому Розі»

Створено: 2018-02-02 10:11:27Оновлено: 2018-02-02 10:15:54

Відповідно до принципів та основних засад державної регуляторної політики, управління розвитку підприємництва  виконкому Криворізької міської ради інформує членів територіальної громади, що 22.01.2018 року закінчився термін публічного обговорення проекту регуляторного акта – доопрацьованого проекту рішення виконкому Криворізької міської ради «Про конкурсні засади розміщення тимчасових споруд та утримання об’єктів благоустрою в м.Кривому  Розі» та аналізу його регуляторного впливу, оприлюдненого у міській комунальній газеті «Червоний гірник», на офіційних сайтах виконкомів міської та районних у місті рад 21.12.2017.

У ході публічного обговорення розглянуто 17 питань та пропозицій, у тому числі висловлених під час проведення громадських слухань 17.01.2018. На 11 питань надано роз’яснення, за 4 пропозиціями в зміст доопрацьованого проекта рішення виконкому міської ради внесено стилістичні уточнення. Зауважень та пропозицій в письмовій або електронній формі до управлінь розвитку підприємництва, благоустрою та житлової політики, містобудування, архітектури та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради, а також на електронні поштові скриньки виконкомів районних у місті рад не надходило. Надаємо:

- зведений аналіз пропозицій та зауважень, одержаних у період публічного обговорення змісту доопрацьованого проекту рішення виконкому Криворізької міської ради «Про конкурсні засади розміщення тимчасових споруд та утримання об’єктів благоустрою в   м. Кривому  Розі» та аналізу його регуляторного впливу;

лист Дніпропетровського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 10.01.2018  №76/27/06-18;

- удосконалений проект рішення виконкому Криворізької міської ради «Про конкурсні засади розміщення тимчасових споруд та утримання об’єктів благоустрою в м. Кривому  Розі.


 

02 лютого 2018

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради