Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У Кривому Розі новорічними вогнями засяяла головна ялинка міста

Створено: 2013-12-20 16:35:52Оновлено:

Феєрію  новорічних та різдвяних свят відкриває Святий Миколай-Чудотворець. 19 грудня  покровитель   та захисник   всіх   дітей привітав  наймолодших мешканців Кривого Рогу і  їхніх батьків зі святом. Зустріч проходила у  головному  ялинковому містечку – на площі  перед будівлею Криворізької міської ради.

Яскравих  вражень, гарного настрою   криворізькій малечі побажав міський голова Юрій Вілкул.

«2013 рік проголошений Президентом України Роком дитячої творчості. Для наших  дітей – це нові відкриття, високі досягнення та перемоги у  різних фестивалях і  конкурсах  обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів, - сказав  Юрій Вілкул, -  ми  піклуємося не лише  про те, щоб хлопці і дівчата мали можливість  для  самореалізації,  але,  що не менш важливо,   могли  змістовно та добре відпочити. Новий рік і  Різдво  - гарна нагода для цього. Напередодні Нового року  у кожному районі відкриваються ялинкові містечка. У школах, дитячих садках, палацах культури проходять    новорічні  та різдвяні ранки. На дітей чекає  безліч захоплюючих конкурсів та розважальних програм і, звичайно ж -  подарунки».

На  день Святого Миколая   святковими  вогнями  засяяла головна ялинка  міста.  Висота лісової красуні 14 метрів, навколо неї у восьми малих фонтанах встановлені двометрові штучні ялинки, прикрашені електричними гірляндами.

У каскаді басейнів розміщена  ілюмінація у вигляді снігової гірки, з обох сторін якої світяться яскраві світодіодні композиції.

Завітати до ялинкового містечка та на власні очі  побачити  це захоплююче видовище   мешканці та гості міста  зможуть до Водохреща.  З 31 грудня та  1 січня   вогні ілюмінації сяятимуть до 6-ї ранку. Крім того, у святкові дні  з 17 до 23 години в містечку  звучатимуть мелодії новорічних пісень. 

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому   
(0564)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net            

    

                                                  


 

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради