Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

МІСЬКІ ЕЛЕКТРОННІ СЕРВІСИ. ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ В ДІЇ

Створено: 2020-11-20 12:18:28Оновлено: 2020-11-20 12:21:58

Уповноважені органи з питань пробації – новостворений ресурс про районні відділи та сектор ювенальної пробації  м. Кривий Ріг філії Державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області.

Кримінальним кодексом України запроваджено ряд нових, альтернативних позбавленню волі, видів кримінальних покарань. Аналіз досвіду передових країн Європи показує, що виконання альтернативних видів покарань покладено на спеціалізовану державну службу, яка знаходиться поза поліцією та в’язницею – службу пробації.

На офіційному вебпорталі міста Кривого Рогу "Криворізький ресурсний центр" у частині "Юридична, правоохоронна та фінансова діяльність" створено новий ресурс "Уповноважені органи з питань пробації".

У вищезазначеному ресурсі міститься змістовна онлайн інформація про районні відділи та сектор ювенальної пробації м. Кривий Ріг філії Державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області, а саме: адреса (з можливістю перегляду місця розташування на інтерактивній мапі), керівник, телефони, режим роботи та графік прийому громадян тощо.

Легким та зручним способом отримати інформацію про підрозділи Державної установи "Центр пробації"є користування мобільним додатком "Мій Кривий Ріг – Smart City"  що можна встановити для систем Android та iOS.

20 листопада 2020

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради