Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Керівництво державної служби спецтранспорту: Щиро вдячні керівництву Кривого Рогу за допомогу

Створено: 2017-11-20 15:58:43Оновлено: 2017-11-20 16:03:15

Місто відгукнулося на прохання командування військової частини Т0400 і допомогло військовим з ремонтом медсанчастини. Відкриття медичного пункту співпало з  22-ю річницею створення частини.

Вітаючи військових з їхнім святом, мер Юрій Вілкул сказав: «Ваша частина тісно пов'язана з життям міста. Ви займаєтеся не лише обороною нашої країни, а й розвитком інфраструктури Кривого Рогу. Наша з вами дружба давня і міцна. І коли командування частини звернулося до мене з проханням допомогти в ремонті санчастини, ми відразу ж пішли назустріч».

Необхідні кошти були виділені в рамках програми соцпартнерства з великими промисловими підприємствами - Північним і Південним ГЗК.

Олександр Кужельський, заступник командира частини підкреслив: «Санчастина була зроблена з «нуля», починаючи від металопластикових вікон, каналізації, опалення, придбання меблів та необхідного медичного обладнання. Наш медпункт відповідає всім сучасним нормам».

У минулому році в частині за підтримки міського штабу допомоги військовослужбовцям був капітально відремонтований спортивний зал і зараз тут проходять змагання між військовими частинами, організовують і спортивні шкільні заходи.

Начальник Головного штабу - перший заступник голови адміністрації державної спеціальної служби транспорту Сергій Затолокін сказав: «Бійці військової частини Т0400 виконують бойові завдання на Сході країни з охорони важливих транспортних комунікацій. Військовослужбовці капітально ремонтували пошкоджені мости в зоні АТО у Сєвєродонецьку, Троїцькому, Попасному. З початку військових дій на Сході країни ми постійно відчуваємо підтримку рідного Кривого Рогу».

«Ми щиро вдячні міській владі за конкретну допомогу в поліпшенні побутових умов для наших бійців, облаштуванні військового містечка, вирішенні житлових проблем для наших хлопців», - зазначив Сергій Затолокін.

Важливо відзначити, що міським штабом допомоги криворізьким військовослужбовцям постійно надається комплексна допомога землякам. За три роки, за підтримки міста, були відремонтовані 2 казарми в 17 танковій бригаді, в одній з казарм капітально відремонтовано покрівлю. У військовій частині 3011 відремонтовані медсанчастина і душові, а також капітально відремонтовано дах в боксі для автотехніки


 


 

20 листопада 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради