Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Зміна місця проживання фізичної особи-підприємця: які наслідки?

Створено: 2017-11-20 14:07:56Оновлено: 2017-11-20 14:08:54

Після зміни місця проживання та «прописки» за новою адресою фізичній особі-підприємцю недостатньо просто поставити штамп у паспорті. Необхідно також внести зміни  до реєстраційних та облікових даних.

Виконавчий комітет Криворізької міської ради надає корисну інформацію, як це зробити.

Перш за все, необхідно звернутися до державних реєстраторів управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради або адміністраторів Центру адміністративних послуг «Віза», його територіальних підрозділів із заявою про зміну адреси місця проживання.

У разі, якщо Ви переїхали в іншу область, звертатись необхідно до органу реєстрації за старим місцем проживання.

Звертаємо увагу: підприємці, які покинули зону проведення антитерористичної операції можуть звернутися до суб’єкта реєстрації за новим місцем «прописки».

ФОП необхідно надати:

  • ·заява (форма № 11). Якщо документи надсилаються рекомендованим листом, справжність підпису ФОП засвідчується нотаріально;
  • ·документ, що підтверджує сплату адміністративного збору.

Протягом 24 годин (крім святкових та вихідних днів) після надходження документів до Реєстру буде внесено відповідні зміни.

За бажанням підприємця йому видається (надсилається поштовим відправленням) виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Наші контакти:

Управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради:
м. Кривий Ріг, майдан Праці, буд. 1, ІІ поверх; тел. (0564) 90-51-53; (0564) 90- 51 63; e-mail: [email protected].


 

20 листопада 2017

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради