Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Державна реєстрація права власності на нерухоме майно в умовах війни у Центрі «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2023-10-20 16:39:18Оновлено: 2023-10-20 16:41:11

Під час війни, питання щодо реєстрації права власності на нерухоме майно набули особливого значення не тільки для криворіжців, але й мешканців інших регіонів України, які вимушено залишили свої домівки у наслідок російської агресії.

Що саме змінилося в умовах війни:

1. Положення щодо територіальності.

Державна реєстрація нерухомого майна, місце знаходженням якого є адміністративно-територіальна одиниця, що включена до переліку, де припинено доступ користувачів до реєстрів, проводиться незалежно від місцезнаходження такого нерухомого майна, а саме: АР Крим та м. Севастополь, а також окупованих районах Донецької, Луганської, Харківської, Херсонської, Миколаївської та Запорізької областей.

2. Необхідно мати дозвіл органу опіки та піклування на відмову від права власності на нерухоме майно, об’єкт незавершеного будівництва, майбутній об’єкт нерухомості, власником якого є малолітня дитина або неповнолітня дитина.

3. Реєстрація права власності на підставі рішення суду проводити на всій території України, незалежно від місця розташування об’єкту.

Щочетверга в Центрі «Віза» надають консультації державні реєстратори на нерухоме майно.

Подати документи можна як до Головного офісу Центру «Віза»(Центр «Дії») так і всіх його територіальних підрозділів .

Завдяки попередньому запису на прийом, Ви зручно плануєте свій час.

Зареєструватись можна скориставшись сторінкою «Електронна черга»-«Попередня реєстрація» вебпорталу Центру «Віза» або мобільним застосунком «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру «Віза», безкоштовно завантаживши його в GooglePlay за посиланнямhttps://cutt.ly/ey7BNo5,або за допомогою популярних месенджерів ViberтаTelegram.

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсебудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративнихпослуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected]

https://viza.kr.gov.ua

20 жовтня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради