Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

В Кривому Розі розпочато конкурс мікропроектів з енергоефективності в житловому секторі

Створено: 2014-10-20 15:56:18Оновлено: 2014-10-20 15:59:49

В Кривому Розі розпочато конкурс
мікропроектів з енергоефективності в житловому секторі

 Відповідно до розпорядження голови Дніпропетровської обласної ради  від 13.10.2014 №115-Р "Про Положення про обласний конкурс мікропроектів з енергоефективності в житловому секторі" в Кривому Розі розпочато конкурс мікропроектів з енергоефективності в житловому секторі. Заяви та проекти для участі в конкурсі приймаються з 13 жовтня по 14 листопада 2014 року.

Орієнтовна тематика мікропроектів:

- розробка та впровадження мікропроектів із використанням технологій енергоефективності та енергозбереження, спрямованих на модернізацію систем опалення або охолодження (установлення або реконструкція електроопалення з застосуванням енергозбережних технологій; установлення або реконструкція індивідуальних систем опалення, у тому числі альтернативних природному газу; установлення або реконструкція систем охолодження), освітлення (установлення світлодіодного освітлення), вентиляції (установлення рекуператорів тепла – енергозбережних   вентиляційних систем) та поліпшення мікроклімату приміщень, у тому числі шляхом заміни вікон та дверей, віконно-балконних конструкцій;

- оснащення сучасними приладами обліку споживання ресурсів, у тому числі зонального обліку електроенергії;

- закупівля обладнання, яке необхідне для реалізації заходів з енергоефективності та забезпечує суттєву оптимізацію споживання ресурсів та/або економію коштів.

Участь в конкурсі можуть приймати органи самоорганізації населення (далі – ОСН), об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (далі – ОСББ), житлово-будівельний кооператив (далі – ЖБК) (зареєстроване(ий) відповідно до законів України „Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку”, „Про кооперацію”, „Про органи самоорганізації населення”, що має статус юридичної особи та може здійснювати фінансові операції через органи Державної казначейської служби України), що подають мікропроект, який розробила фізична особа відповідно до вимог Конкурсу, до обласної ради.

Фінансування конкурсу здійснюється на умовах спів фінансування реалізації мікропроекту заявником у розмірі не менше 80% від загальної вартості мікропроекту.

Передбачувана сума співфінансування з боку обласного бюджету для фізичної особи – розробника мікропроекту становить до 10 тисяч гривень.

Максимальна кількість переможців Конкурсу від одного ОСББ, ЖБК, ОСН – 10 фізичних осіб.

Вимоги, які застосовуються до фізичної особи – розробника мікропроекту під час проведення Конкурсу:

- сукупний дохід сім’ї не повинен бути більше  7 тисяч гривень на місяць;

- відсутність у сім’ї заборгованості з оплати за спожиті комунальні послуги;

- на сім’ю оформлена довідка ОСББ, ЖБК, ОСН про те, що учасник Конкурсу потребує підтримки з боку обласної ради (до довідки додається акт обстеження житлових умов сім’ї).

За більш детальною інформацією просимо звертатися до відділів житлово-комунального господарства виконкому районної в місті ради Вашого району або до відділу з питань енергоменеджменту та впровадження енергозберігаючих технологій виконкому Криворізької міської ради, тел. 74-32-63.

 


 

20 жовтня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради