Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

ЗАПИТАННЯ КРИВОРІЖЦІВ ДО КЕРІВНИКІВ ВИКОНКОМУ МІСЬКОЇ РАДИ та КЕРІВНИКІВ СТРУКТУРНИХ ПІДРОЗДІЛІВ ВИКОНКОМУ КРИВОРІЗЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Створено: 2021-08-20 16:13:52Оновлено: 2021-08-20 16:24:11

Активними на дзвінки були онлайн-прийоми заступників голів Саксаганської та Інгулецької районних у місті рад.  Під час спілкування з мешканцями Вадим Бершадський та Ігор Лисенко отримали різноманітні питання та надали консультації з наступних питань: 

 

- надання послуг мешканцям будинків (ремонт покрівлі; відсутність газопостачання; неякісне надання послуг з централізованого холодного водопостачання (низький тиск) у будинку);

 

-санітарного стану території району, скошування карантинних рослин;

 

- щодо стану контейнерних майданчиків.

Всі озвучені криворіжцями проблемні питання керівники органів місцевого самоврядування взяли на особистий контроль.

Насиченими були й онлайн-консультації Сергія Сиротюка, начальника управління транспорту та телекомунікацій розвитку, Інеси Благун, директора  департаменту соціальної політики та Ганни Мачихиної, в.о. начальника управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради.

Зокрема, Сергій Сиротюк, начальник управління транспорту та телекомунікацій виконкому Криворізької міської ради, проінформував мешканців з питань пільгового проїзду в міському громадському транспорті приватної форми власності (маршрутні таксі); відповів на запитання щодо затримок в русі електротранспорту.

Питання соціальної сфери стосувалися призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченій сім’ї; яким чином особа, яка не може пересуватися  та не має  соціального працівника для обслуговування може подати документи на оформлення часткової компенсації на оплату житлово-комунальних послуг. На ці та інші питання криворіжців надано  роз’яснення директором департаменту соціальної політики Інесою Благун.

Під час онлайн-консультацій в.о. начальника управління з питань реєстрації виконкому Криворізької міської ради Ганну Мачихину запитували про таке:

- що являє собою романтичний проєкт «Шлюб за добу»?;

- що таке кадастровий номер земельної ділянки та для чого він потрібен?;

- які документи треба подавати для актуалізації відомостей про кінцевого бенефіціарного власника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань?.

 

На всі питання фахівцями були надані вичерпні професійні консультації.

20 серпня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради