Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Замовляли послугу у ЦНАПі «Віза»? Отримайте алгоритм дій в умовах карантину

Створено: 2021-08-20 14:42:22Оновлено: 2021-08-20 14:49:02

1. Інформування заявника про готовність документів

В день надходження до Центру адміністративних послуг «Віза» результату послуги від  суб’єкта її надання на зазначений у Вашому зверненні номер телефону направляється СМС-повідомлення про готовність документів, наступного змісту:

CNAP: «Документи готові (Код №ХХХХХХ), адреса отриманняреєстраціяhttps://cutt.ly/myPGz6F»,

де номер коду ідентифікує саме Ваше звернення, а посилання для реєстрації – це миттєва можливість відразу зареєструватися за попереднім записом в електронній черзі на видачу документів.

2. Реєстрація  до черги на отримання готових документів

В період дії карантину через те, що Центр адміністративних послуг «Віза» здійснює контактний прийом замовників послуг виключно за попереднім записом, заявнику необхідно записатися на прийом. Це можна зробити самостійно двома способами:

 

 

  • за допомогою  мобільного застосунку  «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза». Для цього потрібно безкоштовно завантажити  в GooglePlay додаток «Попередня реєстрація в електронній черзі Центру адміністративних послуг «Віза», за посиланням  https://cutt.ly/ey7BNo5 та здійснити реєстрацію.

 

3. Отримання готового результату

В обраний день та час Вам необхідно звернутися до Центру «Віза». При собі бажано мати СМС-повідомлення або набір із шести цифр коду з СМС-повідомлення, або опис вхідного пакету документів, який Ви отримали від адміністратора.

 Наш графік роботи: в робочі дні з 8.00 до 15.30 години, обідня перерва з 12.30 до 13.00 години. За таким же графіком Головний офіс Центру «Віза» працює кожної суботи місяця.

Інформуємо наших замовників, що з початку року 2308 суб’єктів звернень не отримали свої результати послуг у Центрі «Віза». Це звернення , що стосуються:

  • земельних питань – 440;
  • дозвільних процедур – 191;
  •  оформлення паспортів – 443;
  • послуг виконкомів районних у місті рад – 355;
  • реєстрації нерухомості – 218;
  • реєстрації бізнесу – 380;
  • питань архітектури – 142;
  • пакетних послуг – 139.

 

Дякуємо криворіжцям за «безконтактні» візити до ЦНАПу.  Хотілося б, щоб їх було більше, бо за минулий тиждень тільки 0,3 % звернень від загальної кількості надійшло поштою, а 0,8%  звернень через вебпортал Центру «Віза», інші онлайн-сервіси .

Для Ваших зручностей, інформацію про готовий результат послуг можливо переглянути на головній сторінці вебпорталу Центру, скориставшись опцією «Перевір стан документу/справи» без авторизації або в особистому кабінеті на вебпорталі «Візи»:

Крок   1    перейти в розділ «Мій кабінет»: http://viza.kr.gov.ua/#/login;

Крок   2 авторизуватися зручним способом за допомогою інтегрованої системи електронної ідентифікації (BankID, електронний підпис, Дія ID);

Крок   3 переглянути стан своїх звернень.

 

Ми працюємо для Вас!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
тел. 0-800-500-459 (безкоштовно)
e-mail: [email protected]

 

http://viza.kr.gov.ua/

 

20 серпня 2021

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради