Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Необхідно отримати свідоцтво про право власності? Центр «Віза» («Центр Дії») допоможе!

Створено: 2023-07-20 13:00:07Оновлено: 2023-07-20 13:03:52

Приватизація житла – це процес передачі права власності на житлове приміщення з державної власності до приватної. Приватизація житла надає громадянам право на вільне розпорядження власністю, включаючи право продати, подарувати, здати в оренду або залишити у спадок.

У випадку, якщо Ви ще не оформили правоустановчі документи на житло, у Центрі «Візи»(«Центр Дії») Вам допоможуть з приватизацією та отриманням свідоцтва про право власності.

Для вирішення цього питання необхідно звернутися до найближчого підрозділу Центру з заявою та документами відповідно до переліку:

Нагадуємо нашим замовникам, що під час воєнного стану прийом та видача документів у Центрі «Віза» («Центр Дії») та його терпідрозділахздійснюється виключно за попереднім записом на вебпорталі Центру https://viza.kr.gov.ua(у розділі «Попередня реєстрація/Запис на прийом») або за допомогою QR-кодів:

 

Ми працюємо для Вас!

#ВсебудеЦНАП!

 

Контакти Центру адміністративнихпослуг «Віза»:
e-mail: 
[email protected]
                                                                                                                                                                    http://viza.kr.gov.ua

 

20 липня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради