Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Розробка Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу на період до 2020 року

Створено: 2015-07-20 16:43:46Оновлено: 2015-07-20 16:49:12

Активно триває робота щодо розробки Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу на період до 2020 року. Обговорення проводиться із всією громадою: представниками підприємств, громадських організацій, молоді.

Так, 16 липня 2015 року відбулося чергове засідання тимчасової міської робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку міста Кривого Рогу на період до 2020 року. Головував на засіданні заступник міського голови Полтавець А.А.

Головною метою зустрічі було визначення стратегічних цілей, спрямованих на досягнення стратегічних напрямів розвитку територіальної громади Кривого Рогу на період до 2020 року. На початку засідання заступник міського голови ознайомив присутніх з результатами напрацювань по визначенню стратегічних напрямів та закцентував увагу робочої групи на тому, що на даному етапі формування Стратегічного плану дуже важливо не помилитись із вибором стратегічних цілей, бо нерідко вони можуть бути помилковими, оскільки їх досягнення може не вирішити ключових проблем.

Після отримання загальних теоретичних положень учасники засідання перейшли до роботи та по закінченню презентували свої напрацювання. Учасники обговорення в групах опрацьовували по п'яти попередньо сформованим напрямкам.

20 липня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради