Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Реєстр будівельної діяльності

Створено: 2024-06-20 14:41:01Оновлено: 2024-06-20 14:42:21

(коментує відділ з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконкому Криворізької міської ради).

На адресу Відділу з питань державного архітектурно-будівельного контролю виконкому Криворізької міської ради часто надходять звернення від фізичних та юридичних осіб щодо надання інформації щодо наявності чи відсутності дозвільних документів на об’єкти будівництва.

Безкоштовно ознайомитись з інформацією стосовно будь-яких документів дозвільного характеру можна за посиланням https: //e-construction.gov.ua/reestri на Порталі Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.

Крім того, за цим посиланням можна знайти інформацію про будівельну документацію, учасників будівництва, організації у сфері містобудування та архітектури тощо.

Більш детальний перелік інформації, яку зібрано та накопичено у Реєстрі будівельної діяльності наведено у п. 59 Порядку ведення Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 23 червня 2021 р. № 681.

 

20 червня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради