Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Центр «Віза» («Центр Дії»): 5000 призовників, військовозобов’язаних та резервістів вже оновили свої облікові дані

Створено: 2024-06-20 12:58:24Оновлено: 2024-06-20 13:01:23

Вже місяць триває оновлення даних громадянами, які перебувають на військовому обліку відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку».

За інформацією Міністерства цифрової трансформації за цей час понад 300 тисяч українців оновили облікові дані саме через звернення до центрів надання адміністративних послуг по всій країні.

До Центру «Віза» («Центр Дії») з цього питання з 18 травня 2024 року звернулось майже 5000 відвідувачів.

Нагадуємо, 24 офіси Центру, що розміщені у всіх районах м.Кривого Рогу, здійснюють прийом  призовників, військовозобов’язаних та резервістів для оновлення персональних даних без попереднього запису.

Крім ЦНАПу оновити свої дані можна шляхом звернення до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем перебування на військовому обліку чи за своїм місцем проживання, або через мобільний додаток "Резерв+" (онлайн).

Центр «Віза» («Центр Дії») #Ваша довіра - наш досвід!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза» «Центр «Дії»:

 https://viza.kr.gov.ua/

 [email protected]

 

20 червня 2024

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради