Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Юрій Вілкул: «Заходи, які прописані в угоді, ми будемо намагатися виконати у найкоротші терміни, щоб жителі відчули ефективність та дієвість спільної роботи міста та «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Створено: 2014-06-20 15:46:13Оновлено: 2014-06-20 15:57:59

Юрій Вілкул про підписання  угоди про соціальне партнерство з   ПАТ «АрселорМІттал Кривий Ріг»: «Заходи,  які прописані  в угоді, ми будемо намагатися виконати у найкоротші терміни,  щоб  жителі відчули ефективність та дієвість   спільної   роботи міста та «АрселорМіттал Кривий Ріг»

Кривий Ріг – єдине місто в Україні,   яке на сьогодні  демонструє позитивну динаміку зростання обсягів  промислового виробництва. Підприємства гірничо-металургійного комплексу не лише дбають про кількість та якість продукції,  але й  беруть активну участь у вирішенні  важливих питань життя  Кривого Рогу та його мешканців. Четвертий  рік поспіль Криворізька міська рада  укладає. угоду про соціальне партнерство  з   одним  із найбільших  металургійних  підприємств України  «Арселор Міттал Кривий Ріг».

19 червня  міський голова Юрій Вілкул  та генеральний директор ПАТ «Арселор Міттал Кривий Ріг» Артем Поляков підписали договір про співпрацю.

У 2014 році  на реалізацію  міських соціальних програм    підприємство  спрямує 15 мільйонів  гривень. «Я вдячний керівництву ПАТ «Арселор Міттал Кривий Ріг»  за плідну співпрацю,  за  розуміння та небайдужість у вирішенні    нагальних  проблем    міста, - зазначив міський голова Юрій Вілкул,- тим більше це  важливо у нинішній  ситуації, коли  невирішеним  залишається питання з  фінансуванням наших програм. Хочу запевнити криворіжців: заходи,  які прописані  в угоді, ми будемо намагатися виконати у найкоротші терміни,  щоб  жителі відчули ефективність та дієвість  спільної    роботи міста та «АрселорМіттал Кривий Ріг».

У 2014 році будуть реалізовані 4 крупних проекти:

1. благоустрій та  ремонт  центральних і внутрішньо-квартальних доріг, а також мереж зовнішнього освітлення  в Центрально-Міському та Дзержинському районах ( 6 млн.грн);

2 .впорядкування «Скверу металургів» в районі Палацу молоді та студентів. Буде висаджено  80 дерев, встановлено нові лавочки, споруджений спортивний майданчик  для скейтерів і ролерів,  обладнання в сквері WI- FI  зони( 3 млн.грн);

3. до  80–річчя  підприємства, яке  колектив ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг»  відзначатиме у серпні  2014 року, буде встановлена  ілюмінація від району  3-ої дільниці   до площі Горького ( 3 млн.грн);

4. капітальний ремонт  6-ти тролейбусів (3 млн.грн).

«Соціальні ініціативи  ПАТ «Арселор Міттал  Кривий Ріг»  традиційно спрямовані на те,  щоб створювати комфортні умови  для життя наших працівників, щоб Кривий Ріг  з кожним роком ставав  все більш успішним, розвиненим і сучасним», - сказав генеральний директор  підприємства Артем Поляков.

На сьогодні Криворізька міська рада уклала  угоди про соціальне партнерство  із компанією «Метінвест»,  підприємствами  «Кривбасзалізрудком» та «Суха Балка».  Зараз  ведуться перемовини  із Південним гірничо-збагачувальним комбінатом. 

Довідково:

За три роки   у рамках соціального партнерства    ПАТ  «Арселор Міттал Кривий Ріг»  інвестувала у    міські соціальні проекти 60 млн.грн. Серед наймасштабніших  будівництво трамвайних колій  в районі станції швидкісного трамваю »Кільцева»,  комплексна реконструкція та  благоустрій  проспекту Південний,  ремонти  дорожнього покриття, установка метало пластикових  вікон у школах та лікарнях міста,придбання та установка   обладнання та спортивних майданчиках  навчальних закладів.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому  
(056)440-04-32,
mediakrivbass@ukr.net   


 

 

20 червня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради