Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

На Арт-майдані біля Криворізького академічного міського театру драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка працювало `Європейське містечко`

Створено: 2014-05-20 14:32:03Оновлено: 2014-06-02 14:22:45

17 травня 2014 року на Арт-майдані біля Криворізького академічного міського театру драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка працювало "Європейське містечко"

17 травня 2014 року об 11-00 на Арт-майдані біля Криворізького академічного міського театру драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка було проведено захід приурочений до Дня Європи. Ініціаторами та головними організаторами заходу виступили ММГО "Європейський молодіжний парламент - Україна" та КП "Інститут розвитку міста Кривого рогу" Криворізької міської ради за підтримки виконкомів Криворізької міської ради та Центрально-міської районної у місті ради. Інформаційна підтримка була надана представництвом ЄС в Україні та "Мережею центрів європейської інформації".

В рамках заходу на території Арт-майдану було облаштовано "Європейське містечко" із традиційними для святкування Дня Європи інформаційними пунктами, де кожен відвідувач мав змогу знайти для себе цікаві матеріали про Європейський Союз, а також ознайомитися із проектами та програмами взаємодії України з ЄС. Також, в рамках "Європейського містечка" функціонувала експрес-школа іноземних мов та виставка про освіту в ЄС (Польща), де кожен бажаючий мав змогу ознайомитися із основними мовами Європейського Союзу, вивчити основні фрази англійською, німецькою, французькою та польською мовами, а також взяти участь у мовних вікторинах. Актуальною для молоді, була інформації щодо освітніх програм та можливостей в університетах Європейського Союзу. Доповненням заходу стала виставка ремісницьких та художніх робіт криворізьких майстрів, експозиції українського та польського декоративно-ужиткового мистецтва.

Особливий інтерес мешканців та гостей міста викликала "фішка міста – промисловий туризм". Усім бажаючим пропонувалися промоційні матеріали – флаєри, буклети, листівки, а також перегляд відеороликів, що демонструють унікальні об’єкти промислового туризму Кривого Рогу.

"Європейське містечко" розпочало свою роботу об 11-00 та працювало 4 години.

20 травня 2014

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради