Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань проєкту детального плану території

Створено: 2023-04-20 11:13:22Оновлено: 2023-04-21 12:09:52

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадських слухань проєкту детального плану території «Будівництво багатопаливної автозаправної станції на базі незавершеного будівництва автомобільної газонакопичувальної  компресорної  станції  за  адресою:  Дніпропетровська  область, м. Кривий Ріг, вул. Цимлянська, будинок 5д, Металургійний район та звіту про стратегічну екологічну оцінку

В рамках процедури громадського обговорення проєкту детального плану території «Будівництво багатопаливної автозаправної станції на базі незавершеного будівництва автомобільної газонакопичувальної  компресорної  станції  за  адресою:  Дніпропетровська  область, м. Кривий Ріг, вул. Цимлянська, будинок 5д, Металургійний район та звіту про стратегічну екологічну оцінку, яка триває з 16.03.2023 по 29.04.2023,  27.04.2023  об 11.00  за  адресою: пл. Молодіжна, 1,  м. Кривий Ріг, каб. 520 відбудуться громадські слухання.

 Підставою для розроблення вищезазначеної документації є рішення Криворізької міської ради від 23.02.2022 №1252 «Про надання згоди на розробку детальних планів територій». Інвестор – ТОВ «КРИВБАСОПТІМА». Завдання на розроблення детального плану території затверджено департаментом регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради 29.07.2022. Проєкт детального плану території розроблений ФО-П Дуднік О.М. Мета детального плану: обґрунтування можливості будівництва багатопаливної автозаправної станції; визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами; аналіз потреб формування нових земельних ділянок та визначення їх цільового призначення, зображення існуючих земельних ділянок та їх функціонального використання.

З проектом містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку (розділ «Охорона навколишнього природного середовища») можна ознайомитись:

-  у департаменті регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради з 08.00 год до 16.30 год (каб. 529, пл. Молодіжна, 1, м. Кривий Ріг, 50101);

-  на офіційному вебсайті Криворізької міської ради та її виконавчого комітету https://kr.gov.ua/., оприлюднено 16.03.2023.

Пропозиції (зауваження) громадськості до проєкту містобудівної документації та звіту про СЕО приймаються до 29.04.2023 за адресою: пл. Молодіжна, 1,  м. Кривий Ріг, 50101, е-mail: [email protected]. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються. Пропозиції (зауваження) можуть подаватися в письмовій (паперовій або електронній) та/або усній формі під час громадських слухань. Фізичні особи подають пропозиції із зазначенням прізвища, імені та по батькові (за наявності), місця реєстрації з особистим підписом; юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи з підписом уповноваженої особи. Відповідальна особа за забезпечення організації розгляду пропозицій – Адамчук І.О., начальник відділу організаційно-аналітичної роботи департаменту регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради, телефон для довідок 493 09 04.  Пропозиції (зауваження) фізичних та юридичних осіб, які не подали підтверджуючих документів для забезпечення їх ідентифікації, не розглядаються.

Департамент регулювання містобудівної діяльності та земельних відносин виконкому Криворізької міської ради

20 квітня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради