Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

На кущовій нараді, що відбулася у Кривому Розі, поставлено конкретні завдання і терміни їх виконання щодо благоустрою територій

Створено: 2012-04-20 07:04:23Оновлено:

18 квітня у конференц-залі Криворізької міської ради відбулася кущова нарада з благоустрою міст і районів південно-західної частини області за участю першого заступника голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Вячеслава Задорожного та Криворізького міського голови Юрія Вілкула. У засіданні також приймали участь Жовтоводський міський голова, голови Криворізької, П’ятихатської та Широківської райдержадміністрацій, виконуючий обов’язки голови Софіївської райдержадміністрації, керівники профільних управлінь облдержадміністрації, начальник Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області, директор ДП «Дніпропетровський облавтодор», начальники відповідних райавтодорів, а також керівники установ та організацій Кривого Рогу.

Вячеслав Задорожний підкреслив, що голова облдержадміністрації Олександр Вілкул поставив завдання: до Травневих свят повністю очистити узбіччя й привести їх до належного санітарного стану. У рамках регіонального проекту «Чисте місто» щотижня проводити акції з благоустрою «Чистий четвер», а також до 1 червня 2012 року провести в містах області конкурси за напрямками: кращий двір, кращий будинок, кращий будинок ОСББ, кращий керівник будинку.

На даний час у межах Регіональної програми з благоустрою на 2012 рік, ініційованої губернатором Олександром Вілкулом, в області:упорядковано 33,0 тис.гектарів територій вулиць, скверів, парків та алей; висаджено 29,3 тис. дерев; установлено 16 нових дитячих спортмайданчиків; прибрано 7 тис. км узбіч доріг.

Очільникам міст і районів, присутнім на нараді, поставлено завдання - до поминальних днів завершити прибирання територій та благоустрій кладовищ, а до Дня Перемоги - благоустрій братських могил, пам’ятників і меморіальних комплексів героям Великої Вітчизняної війни та ремонт під’їзних шляхів до них.

Криворіжці приймають активну участь у заходах з благоустрою території рідного міста, які постійно проводяться в кожному районі міста. Завдяки спільним зусиллям як комунальників, так і жителів міста, Кривий Ріг прикрашають упорядковані вулиці парки і сквери.

Довідка:
 

На теперішній час у місті виконано наступний обсяг робіт: упорядковано територію парків, скверів, алей, прибудинкових територій на площі 1тис. 608.4 га; висаджено 2 тис. 500 дерев та 3 тис. кущів; створено 7,0 га газонів; ліквідовано 156 стихійних сміттєзвалищ; очищено від сміття 27,2 км берегів; виконано поточний ремонт автошляхів міста на площі 11,8 тис. м2 (1,6 тис. тон асфальтобетону); прибрано 1тис. 178,3 км автошляхів; виконано благоустрій 36 кладовищ; благоустроєно 11 пам’ятників та 8 меморіалів; на виконання зазначених заходів витрачено кошти в сумі 10 млн. 602 тис. 56 грн. До виконання робіт залучено 145 одиниць техніки.

(0564)92 13 03, [email protected]

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради