Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Юрій Вілкул: Ми зробимо все можливе, щоб надолужити по ремонту доріг всі можливості, втрачені в минулому році через несвоєчаснi проплати Держказначейства

Створено: 2015-03-20 12:25:18Оновлено: 2015-03-20 12:32:33

«У цьому році ми плануємо набагато збільшити роботи на наших дорогах - як внутрішньоквартальних, центральних магістралях так і під’їздах до промислових підприємств, лікарень. В цілому, ті обсяги ремонтів, які намітили на 2015 рік, в три рази більші у порівнянні з минулим роком»,- сказав міський голова Юрій Вілкул.

19 березня відбувся запуск асфальтового заводу. На разі, підприємство має достатній запас всіх необхідних компонентів для виробництва високоякісного асфальту: бітум, відсів, щебінь потрібних фракцій, мінеральний порошок. Всі системи заводу 100% готові до виробництва асфальтобетону. «Вперше за 5 років ми так рано підготували асфальтовий завод до ремонту доріг. Ще 2 -3 дні, погода покращується і ми виходимо на дороги. Зараз займаємося ямковим ремонтом, паралельно будемо заходити у внутрішньо квартальні дороги, розпочинаємо капітальні ремонти»,- зазначив заступник директора ТОВ «Весташляхбуд» Сергій Штейнер.

Ямкові ремонти проводитимуться на маршрутах номер один (траса Дніпропетровськ-Кіровоград та маршрут номер два від вулиці Орджонікідзе, проспект Металургів і до станції Рокувата. Тобто, це ділянки із найбільш інтенсивним рухом траспорту.

Що стосується капітального ремонту міських магістралей, то на поточний рік заплановані три масштабні дорожні проекти: ремонт дороги по вулиці Рзянкіна, завершення капремонту Чумацького Шляху від шляхопроводу Новокриворізького гірничо-збагачувального комбінату до трампарку, а також ремонт об’їзної дороги від вулиці Дніпропетровське шосе до вулиці Кокчетавської (на цій дільниці роботи розпочаті у 2013 році і продовжаться у поточному).

За підрахунками, на ремонт доріг буде спрямовано до 180 млн.грн.

«У минулому році через ситуацію з фінансуванням, непроплатами Казначейства ми не змогли виконати всі роботи, а тому будемо надолужувати втрачене в цьому році. Сьогодні ми запустили асфальтовий завод, його продуктивність 100-110 тон асфальту за годину і це радує, адже торік через відсутність фінансування він запрацював лише у липні - підкреслив міський голова, - на сьогодні, у нас є впевненість в тому, що бюджет, прийнятий по ремонту доріг, ми виконаємо».

Довідково:

Асфальтовий завод ТОВ «Весташляхбуд» було введено в експлуатацію після реконструкції у 2012 році. Відмінною особливістю даного заводу є наявність агрегату готової продукції на 70 тонн асфальту, що дозволяє накопичувати асфальтобетон і здійснювати безперервне відвантаження на великі об'єкти, де використовується асфальтоукладальник.

З моменту реконструкції асфальтового заводу виготовлено понад 90 тисяч тон асфальтобетонної суміші, що дозволило виконати ремонт дорожнього покриття на загальній площі понад 500 тисяч квадратних метрів.

Відділ преси та інформації апарату міської ради і виконкому    
(056)440-04-32, mediakrivbass@ukr.net   


 

20 березня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради