Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Шановні мешканці міста!

Створено: 2015-03-20 09:51:15Оновлено: 2015-03-20 09:52:13

На головній сторінці порталу "Криворізький ресурсний центр" (http://krogerc.info) функціонує оновлена рубрика "Правові основи в галузі поховання". У будь-який час в режимі он-лайн можна знайти необхідну інформацію щодо проведення процедури поховання померлого, адреси відділень ритуальної служби – комунального підприємства "Ритуал Сервіс Плюс", номерів телефонів для зв’язку, перелік документів для отримання свідоцтва про поховання. Також, у рубриці є відомості про режим роботи кладовищ для відвідування та рекомендовані часи поховання померлого. З більш детальною інформацією можна ознайомитися у Положенні про порядок надання ритуальних послуг на території м. Кривого Рогу (зі змінами), яке розташовано наприкінці рубрики.

Звертаємо вашу увагу, що на порталі функціонує Інтерактивна мультимедійна електронна енциклопедія інфраструктури міста. У розділі "Дислокація" можна переглянути місця розташування існуючих на території міста кладовищ.


 

20 березня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради