Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Подбайте про довкілля разом з ДТЕК Дніпрообленерго

Створено: 2015-03-20 10:03:38Оновлено: 2015-03-20 10:05:18

З 1 березня 2015 року енергопостачальна компанія України запустила акцію «Подбайте про довкілля разом з ДТЕК Дніпрообленерго». Компанія пропонує клієнтам відмовитися від паперових рахунків за електроенергію. Для цього достатньо підключити послугу смс-інформування.

Клієнти ДТЕК Дніпрообленерго можуть допомогти зберегти природу, адже на друк рахунків за електроенергію компанія щомісячно витрачає приблизно 1 тонну паперу. Для її виробництва так само, потрібна деревина 24 дерев. Кожному клієнту, який підключиться до смс-сервісу, замість паперових рахунків буде приходити інформація про суму оплати, тарифи, заборгованість на мобільний телефон. У такий спосіб вдається врятувати десятки дерев від вирубування, зберігши природу зеленою й чистою.

Для активації смс-послуги клієнтам достатньо укласти безкоштовну угоду до договору на користування електроенергією. Для цього необхідно звернутися до будь-якого з центрів обслуговування клієнтів компанії.

Користувачі смс-сервісу щомісяця отримують повідомленням смс рахунок до оплати. Після оплати будь-яким зручним способом (у банку або через термінал, через Інтернет) споживач отримує смс про зарахування коштів на його особовий рахунок. Крім того, простим повідомленням клієнти можуть надіслати показання приладу обліку й отримати автоматичну відповідь про суму оплати та наявність боргу. Також можна отримувати дані про заборгованість, останню оплату, пільги, тариф та іншу актуальну інформацію, що стосується електроенергії. Сьогодні вже понад 125 тис. жителів Дніпропетровської області користуються послугою смс-інформування, введеною ДТЕК Дніпрообленерго для своїх клієнтів  2012 року. Щодня до сервісу підключається 200-250 нових користувачів.

Більш розгорнуту інформацію за своїм особовим рахунком клієнти ДТЕК Дніпрообленерго можуть дізнатися в «Особистому кабінеті побутового клієнта» на сайті компанії http://doe.com.ua/. Тут можна повністю контролювати споживання електроенергії, переглянути рахунки, внести показання лічильника й оплати рахунки всього за кілька хвилин прямо з домашнього або робочого комп’ютера без черг та очікування.

Кваліфіковані відповіді про надання послуги, а також щодо питань енергопостачання клієнти компанії можуть отримати, звернувшись до контакт-центру ДТЕК Дніпрообленерго за єдиним  номером 0800500444, який працює цілодобово.


 

20 березня 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради