Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Шановні мешканці міста!

Створено: 2015-02-20 15:25:41Оновлено: 2015-02-20 15:27:27

На порталі "Криворізький ресурсний центр" (http://krogerc.info) на сторінках розділу "Житловий фонд" в режимі он-лайн мешканці міста можуть ознайомитися з інформацію про житловий будинок, в якому мешкають, а саме: про його характеристики, складові, обладнання, фактичні витрати підприємства з утримання будинку та прибудинкової території, зокрема вартість фактично наданих послуг на 1 м2 за певний календарний місяць року, плани поточних ремонтів тощо. Переглянути зазначену інформацію можна, скориставшись пошуком за адресою будинку або за назвою управителя.

Звертаємо увагу, що інформація про вартість фактично наданих послуг оновлюється кож-ного календарного місяця до 25-го числа (дані висвітлюються за минулий місяць). На сторінках цього ресурсу організовано зворотний зв’язок між управителями будинків та їх мешканцями, суб’єктами господарювання, що відкрили об’єкти бізнесу в певному багатоквартирному будинку.

Однією зі зручностей порталу "Криворізький ресурсний центр" пропонуємо скористатися за допомогою сенсорних інформаційних кіосків, що розташовані на території адміністративних районів міста. Через  вікно "Довідкова служба" електронної версії енциклопедії для сенсорного кіоску, бажаючі в режимі он-лайн можуть переглянути інформацію про суми, нараховані до сплати комунальними та іншими службами міста. Доступний для використання інтерфейс надає можливість бажаючим, обравши певну адресу (вулицю, будинок, квартиру) та застосувавши комунальний код, переглянути відомості про: підприємства-надавачі послуг, їх назви, нарахування, суму до сплати, оплату та особовий рахунок. Вся інформація оновлюється кожного календарного місяця після 10 числа (дані висвітлюються станом на 1 число минулого місяця).

Запрошуємо скористатися можливостями порталу "Криворізький ресурсний центр".


 

20 лютого 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради