Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

У всіх семи районах міста в листопаді-грудні 2014 року та січні 2015 року пройшли районні змагання з баскетболу серед юнацьких збірних команд закладів освіти за програмою шкільних спортивних ігор «Олімпійські надії»

Створено: 2015-02-20 14:08:23Оновлено: 2015-02-20 14:20:47

З метою популяризації та розвитку юнацького баскетболу, зміцнення здоров’я учнів шляхом залучення їх до регулярних занять ігровими видами спорту та виявлення здібних спортсменів у всіх семи районах міста в листопаді-грудні 2014 року та січні 2015 року пройшли районні змагання з баскетболу серед юнацьких збірних команд закладів освіти за програмою шкільних спортивних ігор «Олімпійські надії».

В районних змаганнях взяли участь 1120 спортсменів (80 команд юнаків та 35 команд дівчат). Переможці та призери районних змагань були нагороджені кубками та грамотами. На базах команд-переможниць турніру були сформовані збірні команди районів для участі у міському традиційному турнірі на Кубок народного депутата України, почесного громадянина м. Кривого Рогу  Вадима Миколайовича Гурова.

З 16 по 19 лютого на базі комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа №10» відбувся ХV міський турнір з баскетболу серед юнаків шкільного віку на Кубок народного депутата України, почесного громадянина м. Кривого Рогу Вадима Миколайовича Гурова, присвячений 71-річниці визволення міста від фашистських загарбників.

У міських змаганнях взяли участь 8 команд (7 команд збірних районів міста та збірна команда професійно-технічних навчальних закладів).

Фінальні ігри 19 лютого виявили три кращі команди турніру, а саме:

- перше місце здобула збірна команда юних баскетболістів Тернівського району (тренер команди Москаленко Віталій Іванович);

- друге місце посіла команда Саксаганського району (тренер команди Колесник Володимир Олександрович);

- третє місце виборола збірна команда Дзержинського району (тренер команди Дагларов Максим Мамедалійович).

Команда-переможець та команди-призери були нагороджені пам’ятними Кубками, дипломами комітету з фізичної культури і спорту та управління освіти і науки виконкому міськради. Гравці та тренери команд нагороджені пам’ятними медалями і дипломами.

Також організаційним комітетом і суддівською колегією турніру були визначені кращі гравці в трьох номінаціях:

- кращим центровим визначено гравця Саксаганського району Микиту Щербинок;

- кращим розігруючим визначено гравця Тернівського району Михайла Горобченка;

- кращим нападаючий визначено гравця Тернівського району    Сергія Старцева.

Всі вони отримали подарунки від міської федерації баскетболу, дипломи комітету з фізичної культури і спорту та управління освіти і науки виконкому міськради.

Також всі 8 команд були нагороджені солодкими призами від Криворізької міської федерації баскетболу.


 

20 лютого 2015

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради