Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету
Офіційний сайт виконкому Криворізької міської ради Виконком Криворізької міської ради Офіційний веб-сайт виконкому Криворізької міської ради

Офіс «Я-ВЕТЕРАН»: дайджест новин від ЦНАП «Віза» («Центр Дії»)

Створено: 2023-12-19 15:59:48Оновлено: 2023-12-19 16:05:33

В Україні пройшли Всеукраїнські змагання Повітряних Сил США 2023 (United States Air Force Trials). Впродовж трьох днів учасники – ветерани війни і військовослужбовці, чия служба розпочалася із 2014 року і під час захисту України отримали травми, поранення чи захворювання – змагалися у 8 видах адаптивного спорту, серед яких: стрільба з лука, легка атлетика, велосипедний спорт, пауерліфтинг, веслування на тренажерах, волейбол сидячи, плавання та баскетбол на візках. За результатами змагань буде сформовано Національну збірну України із 30 учасників, яка представлятиме нашу країну на Міжнародних змаганнях United States Air Force Trials. Вони проходитимуть у березні 2024 року у Лас-Вегасі, штат Невада, США.

 

Мінсоцполітики наголошує на забезпеченні прозорості протезування: наразі суттєво спрощена процедура звернення та отримання направлення за протезом. Це можна зробити в лікарні, де перебуває людина, або ж в електронному кабінеті особи з інвалідністю. Процес виготовлення протезу залежно від складності ампутації у середньому складає 45 днів. Головне – протезування в Україні є повністю безоплатним та гарантованим державою. Докладніше за посиланням.

 

Нові можливості для українського бізнесу: запущено програму держпідтримки «Доступний факторинг». Міністерство економіки України спільно з Міністерством фінансів України запустило програму «Доступний факторинг». Нова програма, що працюватиме в рамках популярної програми «Доступні кредити 5-7-9%», посилить підтримку державою українського бізнесу.

 

Для зручності та допомоги платникам податків при поданні податкової декларації про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки Державна податкова служба України розробила відеоролик «Мобільний застосунок «Моя податкова»: подання податкової декларації про майновий стан і доходи (податкова знижка)».

 

Відбулася презентація нового проєкту «Е-молодь», мета якого зібрати актуальну інформацію про можливості і сервіси для молоді в єдиному місці, від освіти та працевлаштування до волонтерства та культури, щоб кожен молодий українець мав доступ до інформації та можливостей . Проєкт «Е-молодь» — це інструмент для розкриття потенціалу молодих людей. Платформа надасть повну та актуальну інформацію про можливості для молоді в Україні, роблячи інформацію доступною та зрозумілою для всіх.

 

 

Слідкуємо за новинами та надаємо корисну інформацію і надалі

 

Віза” (“Центр Дії”) - #Разом_до_Перемоги!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:

e-mail: [email protected]

                                                     https://viza.kr.gov.ua/

19 грудня 2023

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради