Офіційний вебсайт Криворізької міської ради та її виконавчого комітету

Центр «Віза»(«Центр Дії»): вже традиційна виставка дитячих малюнків до Дня Святого Миколая та різдвяних й новорічних свят»

Створено: 2022-12-19 09:57:54Оновлено: 2022-12-19 11:52:45

Найказковіший час року – період новорічно-різдвяних свят. І це не дивно, адже улюблене свято Миколая, Різдво, Новий рік, - вселяють у серце кожного надію на добро,  сподівання на краще майбутнє, віру у нові перспективи та успіхи …

За доброю традицією, напередодні новорічних свят в Центрі «Віза» організовуються виставки-експозиції малюнків дітей, які навчаються у художніх гуртках та школах Кривого Рогу.

Виставка спрямована на відродження національних традицій, на роз’яснення духовної цінності свята, виховання потреби в культурному та духовному зростанні. 

Колектив Центру «Віза» вітає всіх мешканців та гостей Криворізької територіальної громади з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб 2023-й рік приніс багато приводів для радості й щасливих моментів під мирним небом.

Нехай збудуться найзаповітніші бажання і у всіх справах Вас супроводжує удача! Залиште всі негаразди позаду і в цю новорічну ніч повірте в диво, воно обов’язково збудеться!

Запрошуємо замовників послуг Центру «Віза» відвідати виставку та отримати позитивні емоції від різноманітних малюнків, пронизаних  дитячою щирістю, яка так чітко проявляється у роботах маленьких художників.

Подібні виставки, завжди викликають позитивні відгуки, як самих співробітників, так і численних відвідувачів Центру.

 

МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!

 

Контакти Центру адміністративних послуг «Віза»:
Тел. 0-800-500-459 (безкоштовно),
e-mail:[email protected],

http://viza.kr.gov.ua/

 

19 грудня 2022

© 2009—2024, Виконком Криворізької міської ради